reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

hej:tak:
uwaga o 5 rano poszła kupa:-) rozmiar gigant musiałam młoda przebierać z pajaca i becika:szok:
u nas ponuro:-( wilgotność powietrza chyba 100%;-)

reklama
Soppana, to się pośpieszył Mikołaj :-D

Madzik, z tym siedzeniem to jest w ogóle do kitu :crazy:. Ale nawet daję radę. Bardziej mnie męczy stanie czy chodzenie. Ostatnio nawet leżeć mi niewygodnie, jakoś duszno... A to dopiero 24 tydzień :eek:

Blu mnie też było cały czas duszno:confused2: okna w nocy otwierałam a mój m zmarzluch czkał tylko jak przysnę to wstawał i zamykał:confused2: najduszniej było mi w ostatnim miesiącu:confused2: już masz z górki troszkę listopada, krótki grudzień i w styczniu możesz zmykać;-)

Witajcie

Mam "długi weekend" od wczoraj :-p a M dzis sie zlitował i pospał do 7 :-).
Ta pogoda jest dobijająca - można w deprechę popaść... Wczoraj nosa z domu nie wyściubiliśmy. Za to m wyjął ze strychu pudło klocków Lego po moim bracie i cały dzien było zajęcie.

Ignaś dziś w domu, zrobiłam mu wolne, bo M kupił tą kolejke w biedronie i... już mu dał! Oczywiście zabawa od rana;-)nie było już mowy o pójściu do żłobka!

Soppana a czy ta kolejka jest kompatybilna z tą z IKEI?? Bo na zdjeciach widać, że te zaczepy są też drewniane a w ikeowskich są plastikowe i nie wiem czy będą pasować... Pomyślałam żey wziać tor z ikeowskich i sprawdzić w Biedronce ale nie wiem czy będzie można otworzyć pudełko..

Blu ja pamiętam, że jak byłam w ciąży to mi było cały czas ciepło a zawsze byłam zmarzluchem. Zimą to w rozpiętej kurtce chodziłam (nie tylko z powodu wielkiego brzucha :-D).

Roksi gratuluję kupska :-).

Wypadałoby jakiś obiad zrobic z okazji urlopu ale jakoś mi się nie chce... do niczego jestem od paru dni...ech...

Debiutantka, zawsze jakieś pudło jest otwarte :-) tory są całe drewniane, łączone tak jak puzzle a wagoniki łączą sie na magnes. Ignaś zadowolony,ciekawe jak długo :-/ Jak jest tak buro, to nie chce mi się wychodzić a musze poszperać po pasmanteriach- szatke do chrztu bede szyła dla Michalinki :-)

roksi gratulujemy kupki, współczuję jedynie tego przebierania Majki ;-)
soppana ja właśnie wróciłam ze spacerku, bylismy w sklepie, bo dostałam kaske i se kurtkę kupiłam (niestety żadna firmówka ani nic... ) i już patrzyłam za prezentem dla małego, ale nic, dosłownie nic nie było dla takiego malucha

Plan miałam taki Natalka ogląda kubusia 70min a ja utnę sobie komara :sorry: położyłyśmy się odpaliłam dvd i padłam:zawstydzona/y: po 30minutach budzę się a Natalka śpi jak drzewo:szok: i w sumie chyba tak po 14 zasnęła i śpi do teraz:confused2: nie mogę jej dobudzić:szok:

reklama
Do góry