reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Listopad 2009

hej dziewczynki, u mnie skurczy ktg nie wykrywa :))) Olaf ma się dobrze :)
Szyjka skrócona, przepuszcza opuszek palca. Wróciłam do domu i na bieliźnie krew – chyba mi czop naruszyli :))))
Jeśli nie urodzę, to za 3 dni mam się zjawić ponownie na ktg, sprawdzać ruchy dziecka 3xdziennie, w razie niepokojących objawów bądź porodu – przyjeżdżać :)))

Ja w najgorszym przypadku jak nie urodze do czwartku to jestem juz zapisana na przyjecie do szpitala na wywolanie.. tak wiec tyle z tego pocieszenia ze w przyszly weekend juz bedziemy we 2 :-D

reklama
właśnie przeczytałam wiadomość o marcowym dziecku....:-(
niestety chłopiec zmarł dziś rano
[*] Niech spoczywa w pokoju
Tragedia
[*]
a ja zła.....:confused2: wiecie co...
ja tu się szykuję że chcę do szpitala (może choć mnie zbadają) , sprawdzam wyprwkę... i wogóle
Byłaś w tym szpitalu?
Hej kobitki. Urodzila ktoras dzisiaj z tych co tak pragnely (wraz ze mna) aby male przyszlo na swiat w piatek 13?? Bo ja mam regularne skurcze od jakis prawie 3 godzin ale co 10 min
Ciesz się, że coś się rusza. Może za chwilkę bedą juz co 8 min.
hej dziewczynki, u mnie skurczy ktg nie wykrywa :))) Olaf ma się dobrze :)
Szyjka skrócona, przepuszcza opuszek palca. Wróciłam do domu i na bieliźnie krew – chyba mi czop naruszyli :))))
Jeśli nie urodzę, to za 3 dni mam się zjawić ponownie na ktg, sprawdzać ruchy dziecka 3xdziennie, w razie niepokojących objawów bądź porodu – przyjeżdżać :)))
Jak masz sprawdzać ruchy 3xdziennie? Po ile musi być tych ruchów? Mnie gin kazał liczyć do 10.
No właśnie ja tez po wczorajszym badaniu plamię ale wątpie żeby to był czop bo dziewczyny piszą o bezbarwnej galaretce...
Ja 2 dni przed badaniem miałam taką galaretkę i po wczorajszym badaniu też coś takiego pojawiło się. Gin nie mówił, że to czop tylko gęstsza wydzielina i zrobił mi badanie na jakieś wirusy. Ale okazało się, że ok wszystko.
Ja w najgorszym przypadku jak nie urodze do czwartku to jestem juz zapisana na przyjecie do szpitala na wywolanie.. tak wiec tyle z tego pocieszenia ze w przyszly weekend juz bedziemy we 2 :-D
Ja też w czwartek idę do szpitala, mam już skierowanie, ale mam nadzieję urodzić wcześniej.

butterfly - do 10 tych ruchów w ciągu godziny. Tak o!

No właśnie ja tez po wczorajszym badaniu plamię ale wątpie żeby to był czop bo dziewczyny piszą o bezbarwnej galaretce... Z resztą ja po każdym badaniu plamiłam tylko teraz to w większej ilości. Widzę, że mamy podobnie: rozwarcie na palec, szyjka krótka tylko mi jeszcze już jakieś skurcze widać na KTG. Na ponowne badanie mam się zgłosić we wtorek...
ja coraz więcej tego śluzu mam, jakby @ początek lub koniec i ciągle mi mokro....
ciekawe...
Ja też jakby co we wtorek ponownie mam się stawić na ktg :) Różnimy się tym, że ja już po terminie :))))

ja też jak do czwartku nie urodzę to mnie kładą!!! :)

butterfly - do 10 tych ruchów w ciągu godziny. Tak o!:)
No to też chyba zacznę tak liczyć. Mnie kazał 10 ruchów dziennie.
Przez tę zawiniętą wokół szyjki pepowinę mam takie lęki o Małą. Spać w nocy nie mogę i cały czas o tym myślę. A jak juz dłużej sie nie rusza to najchętniej jechałabym do szpitala od razu.

reklama
Do góry