reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2009

U mnie na takich imprezach dochodzi jeszcze picie, i opowiadaniu pierdół przy alkoholu. Wszyscy ryczą ze śmiechu a Ty sobie myślisz " co ja tutaj robię ooo, co ty tutaj robisz?"
Jakoś dziwnie ostatnio takie imprezy nudzą mnie. Niby nic strasznego nie robią- tylko świetnie się bawią, ale to już nie dla mnie, no i to niewygodne siedzenie brrrr

Mam to samo:laugh2: I myślę:' Jejku co ich tak bawi?':-D:-D
A wiadomo, że po kilku swiat jest piękniejszy:laugh2:
Ale bawi mnie też opóźnione zachwania i reakcje...i cieszę się, że nie piję :-D

reklama
Mam to samo:laugh2: I myślę:' Jejku co ich tak bawi?':-D:-D
A wiadomo, że po kilku swiat jest piękniejszy:laugh2:
Ale bawi mnie też opóźnione zachwania i reakcje...i cieszę się, że nie piję :-D

a ja czasem zaluje ze nie jestem pijana bo bym sie tak nie wqrzala !!!

a jeszcze jesli idzie o dotykanie brzuszka to nawet moja mama go nigdy nie dotyka!! zadna siostra tylko ta najmlodsza !! no i jak sie mloda obrazila to jej laski wyoslily ze takie dotykanie brzuszka jest zarezerwowane tylko dla mamy i taty !!! i ze one tez nie lubily jak sie brzucha ktokolwiek odwazyl dotknac :)

a ja sie wlasnie wykapalam i sie zastanawiam czy mam ochote na jakis makijaz ?? tak szczerze powiem ze za nic nie chce mi sie jechac na ta impreze ... bedzie zarcia w cholere /a ja jakos apetytu nie mam/ bedzie trzeba sie usmiechac i mowic ze jest pieknie i kolorowo !! bedzie trzeba siedziec na niewygodnym krzesle /bo przeciez nie wezme ze soba sako !!/

ogolnie jest bleeeee

Z ostatniej chwili - wiadomosc od Asi !!!!!
"dzis po 19 bede miala ciecie !! trzymajcie kciuki!!"

ale super :-):-):-):-):-):-):-):-):-):-) na takie wiadomosci czekalam:-):-):-):-) i oczywiscie trzymam kciuki ale i tak napewno wszystko bedzie dobrze:-)

Ja juz uporalam sie ze wszystkim co mialam zaplanowane:-)teraz czas na relaks;-)
Dziewczyny, wiem, że to nieładnie zaczynać swoją "karierę" na forum od prośby o pomoc. Wybaczcie, ale nic mądrzejszego nie przychodzi mi w tej chwili do głowy.
Od połowy ciąży mam nadciśnienie tętnicze, a od dwóch dni pojawiły się u mnie delikatne obrzęki (stopy, dłonie, twarz), które niestety nie schodzą po nocy. Nie chcę siać paniki i jechać zaraz na IP, może któraś z Was coś podobnego przechodziła/przechodzi. Dziś zaczynam 35 tydzień ciąży.
Z góry dziękuję za wszystkie odpowiedzi

Jest to raczej normalna przypadloscia przy nadcisnieniu:tak:wiem bo sama wygladalam jak napompowany balon:-(teraz tez zaczynam puchnac i gin nic na to nie mowi:no:tak juz czesto bywa.

popatrz na marte - tez tak mowila i 2 dzien jest spokoj ... karolak bez fenka jua prawie tydzien !! nie mow hop poki nie przeskoczysz !!!

I kto to mowi:-)ty nastawiasz sie na styczen a mozesz wyprzedzic jeszcze nie jedna z nas:tak:

Witam Was w ten piekny słoneczny dzień :cool2:

Mnie dwa dni temu znów zanczeły łapać skurcze...byłam na ktg-regularne co 3 min. i bardzo silne ,ale nie bolesne :szok:mój doktor załamał ręce ,bo biore już wszytsko co jest możliwe na raz w najwyższych dawkach:-( przyładowaliśmy jeszcze pare zastrzyków z nospy, dodatkowo pare czopków ze skopolanu i po 20 godzinach przeszło...ufff oby jeszcze wytrzymac trochę:tak:

Wytrzymaj jeszcze troche;-)dobrze ze szybko reagujesz i ze sa takie leki ze da sie to wszystko powstrzymac;-)

A ja siedzę cały czas i Was podczytuję, ale nie chce mi się nawet pisać:-D
Nuda zabija! Trzeba iść na zakupy, bo pustki! Jeny kupię sobie POMARAŃCZĘ!!! Ostatnio jem je jak głupia:laugh2:

Ja ostatnio tez obzeram sie pomaranczami i mandarynkami:tak:

Skurcze mnie dopadły:baffled:
Boli jak cho...a
czekam aż przejdzie...

I co przeszlo?

haha kazala jutro po siebie przyjechac i powiedziala ze chocby za fraki ale babcie tu przywiezie /qrwa czy ona kiedykolwiek zacznie sie liczyc z naszym zdaniem czy raczej sie tego nie doczekamy ??????????? mariusz jej powiedzial co mysli o przywozeniu tu babci, babcia o tym nie chce slyszec ale ta pinda sie uparla i postawi na swoim !!!!!! no q jego mac !!!!/

Przerypane macie,ja jednak bym babci nie wpuscila do siebie:no:niech tesciowa ustapi jej miejsca.

a ja sie wlasnie wykapalam i sie zastanawiam czy mam ochote na jakis makijaz ?? tak szczerze powiem ze za nic nie chce mi sie jechac na ta impreze ... bedzie zarcia w cholere /a ja jakos apetytu nie mam/ bedzie trzeba sie usmiechac i mowic ze jest pieknie i kolorowo !! bedzie trzeba siedziec na niewygodnym krzesle /bo przeciez nie wezme ze soba sako !!/

ogolnie jest bleeeee

Trzymamy kciukiaski:-)
A nie napisala dlaczego tak nagle podjeli taka decyzje?Cisnienie znowu skacze?

Tak sobie mysle co sie dzieje z Martuska,nie wiem czy dobrze pamietam ale to chyba jej mieli w piatek odwracac dzidziolka?Ciekawe czy sie udalo?

myslalam ze mamy blizniakow rozpakuja sie wczesniej ale widac nie spieszno im tak bardzo :)

anka a jak sytuacja u ciebie na froncie ??
nijak.. siedze z tył«kiem u mamy.. a że dzisiaj mija nam 21 miechów to bartek dzwonił do mojej mamy czy tu jestem i czy moze przyjechac..ona ze nie a on ze i tak przyjedzie.. o_O

reklama

ogolnie jest bleeeee

Wow to niezle... 3mam kciuki :)

Do góry