reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2009

ja sobie dzisiaj uświadomiłam,że skończy się spanie do południa:-:)-:)-(

Jak i wiele ,wiele innych rzeczy ehhh .....

Spokój, cisza, sen, prawdopodobnie apetyt :tak: przez pranie, prasowanie, gotowanie, zmywanie, karmienie, przewijanie, usypianie ehh,

Ale jedno jest pewne, nie stracimy WOLNOŚCI ;) to straciłyśmy na slubnym kobiercu hehe ;)

reklama

Spokój, cisza, sen, prawdopodobnie apetyt :tak: przez pranie, prasowanie, gotowanie, zmywanie, karmienie, przewijanie, usypianie ehh,

Ale jedno jest pewne, nie stracimy WOLNOŚCI ;) to straciłyśmy na slubnym kobiercu hehe ;)
szwagier składając mi życzenia ślubne powiedział "a teraz słowo Wolność możesz wykreślić ze swojego słownika"
złota myśl:-)

aaaaaaaaaaalllle tu dzis cisza.....;-)az nie ma co robic -tak sie wszystkie rozleniwily!!!!! no ale nie dziwie sie z jednej str bo i ja jakiegos lenia mam......

ja na ślubnym kobiercu jeszcze nie byłam;-)...a o wolnosci to i tak bede mogla sobie niebawem pomarzyc tylko;-)

Hej Laski,

Ale zabiegany dzionek dziś miałam. I nawet szkołę rodzenia namówiłam. Ale wyniosłam tylko ból pachwin bo ćwiczenia były. Jutro - opieka nad noworodkiem.

Hi hi - ale mam zajefajne butki z North Face'a na zime. Cena mnie powaliła ale co tam :tak:

Aco byście powiedziały na to ? Dzidzia już zabrana do mierzenia,mąż poleciał robić fotki, a tu nagle cała ekipa: wszystko mamy ? Brakuje jednego wacika !!! i panika w sali ...moja siostra to myslala,ze zawału dostanie. Jeden do drugiego cos przebvakuje szukaja, telefon : znalazł sie przy dziecku ... ufff... a chcieli znowu ciąć ;)) no nieźle
Mojej mamie coś zostawili naprawde, wypisali do domu a ona dostała gorączki i prawie się przekręciła bo to zaczęło już tam gnić czy coś.

A co do znieczulenia to ja twierdze ze bardzo rzadko je podaja bez zaplaty:tak:ja nie mialam znieczulenia i teraz raczej tez go nie chce:no:jakos przezylam pierwsze doswiadczenie wiec wiem co mnie czeka,mam nadzeje ze jednak nie bedzie to trwalo za dlugo bo moze wtedy zmienie zdanie:tak:moj gin jednak twierdzi ze lepiej rodzic bez zoo:tak:i jesli trafie ze to on bedzie odbieral porod to on juz sie postara zeby bylo w miare szybko.
U mnie jest za free ale ja jestem na etapie że nie chcę .

Dziewczyny, wiem, że to nieładnie zaczynać swoją "karierę" na forum od prośby o pomoc. Wybaczcie, ale nic mądrzejszego nie przychodzi mi w tej chwili do głowy.
Od połowy ciąży mam nadciśnienie tętnicze, a od dwóch dni pojawiły się u mnie delikatne obrzęki (stopy, dłonie, twarz), które niestety nie schodzą po nocy. Nie chcę siać paniki i jechać zaraz na IP, może któraś z Was coś podobnego przechodziła/przechodzi. Dziś zaczynam 35 tydzień ciąży.
Z góry dziękuję za wszystkie odpowiedzi
Ja mam to samo ale żadnych leków nie biore. Tylko magnez, no-spa, żelazo
Z ostatniej chwili - wiadomosc od Asi !!!!!
"dzis po 19 bede miala ciecie !! trzymajcie kciuki!!"
Już chyba po, nie? Może niedługo się odezwie.

Teraz czekamy na wiadomosci od ASKI:-)ale jestem niecierpliwa:tak:juz bym chciala wiedziec co i jak u niej:-)

Tez tak mysle:tak:tylko ze ja to wszystko stracilam juz 3,5 roku temu:tak:teraz bedzie nad czym chodzic:tak:

cześć dziewczynki, witam się wieczorową porą. głowa mnie boli cały dzień, łapią mnie skurcze i brzuch mi już nie sterczy przy siedzeniu, tylko opada na uda... z tą migreną już nie daje rady i chyba wezmę drugi paracetamol.

trzymam kciuki za Martę i czekam na wiadomości od Asi.

reklama
Do góry