ivi
uzależniona;) // I.2010
ja polecałam tego: r_p77 Informacje o Użytkowniku r_p77 - Aukcje internetowe Allegro
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Niby tak powinno być, ja jednak jeszcze tydz z brzuchem chodziłamJa doczytałam na stronie mojego szpitala, że mam zabrać jedną koszulę na dobę - wnioskuję, że będę w swoich non stop - i mnie to nawet cieszy.
Właśnie rozpoczęłam zakupy w tym kierunku. Kupiłam narazie na wersję z brzuchem ale zdałam sobie sprawę, że po pierwszej dobie on przecież mniejszy będzie![]()
Niby tak powinno być, ja jednak jeszcze tydz z brzuchem chodziłamPo 5dobach po porodzie poszłam na chwilę do mojej ówczesnej pracy, a kolega do mnie: no kiedy Ty wreszcie urodzisz, nie żartował, na prawdę myślał, że jeszcze nie urodziłam
I tak zaczęły się moje depresję
![]()
Jak rodziłam w szpitalu to dali mi na sam poród taką specjalną koszulę związywaną z tyłu (dupa na wierzchua kolega zdrowy? czy cos mu zrobilas?
a ty bierzesz koszule czy *****me? bo ja mam napisane lekkie ubranie na dzien
Myslalam o dresie albo pidzamie
![]()