D
daffodill
Gość
daffodill mi chyba czop zaczął się strzępić tydzień temu we wtorek i co i nic. Jakby co to sobie tak razem poczekamy bez czopa![]()
No pewnie:-) razem zawsze raźniej:-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
daffodill mi chyba czop zaczął się strzępić tydzień temu we wtorek i co i nic. Jakby co to sobie tak razem poczekamy bez czopa![]()
daffodill u nas obowiązek namaszczania mnie kremem wziął na siebie SławekA jaką ma przy tym frajdę
![]()
się mi tak rano przypominają wtedy początki ciąży...ja po zastrzykach dożylnych myślałam, że zejdę. tak mnie brzuch bolał i też mnie ciągnęło na wymioty.
co najlepsze to hemoglobina skoczyła mi z 7.0 na 7.2 więc praktycznie bez różnicy a się tyle wycierpiałam. teraz biorę Hemofer.
ale nudności, biegunki tudzież zaparcia to normalny skutek uboczny, tak jak czarne zabarwienie kału.
się seksowac bez czopa nie wolno![]()
Kurde mol!! te listopadówy mnie zaczynaja grzać co im do tego co my mamy na forum??![]()
chyba oddała..ciężko stwierdzić czym ale oddała
![]()
ja pamietam jak w II trymestrze mi się co chwile chciało..no wlasnie wiem... bo to juz na infekcje mozna dzidzie narazac.... ale ja i tak nie wiem co to sex juz od jakis 5 tyg!!hahahah
z chęcia też poczytam o tych ich żalach..dajcie link do tych ambitnych dyskusji.
haha, ciągnie swój do swego![]()
Anoola my od trzech miesięcy nie wiemy co to seks. Od momentu jak ginka cały czas powtarzała, że szyjka delikatna, seks owszem ale bez orgazmu u mnie, to mąż sam zaproponował rezygnację.
daffodill fakt te kremy są zimne a Sławek też ma czasem chłodne ręce, to grzeje je pod kołdrą.