reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2009

reklama
hahahaha a to dobre
Ale jak ja bym urodzila w grudniu to za chiny ludowe do grudnia mnie nikt nie wyrzuci i wogole mi sie tam nie podoba (nie urazajac nikogo), taki balagan jakis, nasze moderatorki lepiej dbaja o wszystko

nawet slowo o jutce jest z tym ze nie uzyly jej imienia

No nerwa mogą ruszyć. Co im do tego, ja bałaganu nie dostrzegam. luuuźna nie dziwię się, że Ci przykro. Ja nawet jak urodzę w listopadzie to zostaję u nas. Jakieś te dziewczyny nieprzyjemne mi się wydają.

ja, u której jest duża szansa, że urodzę w listopadzie, wolę nie udzielać się w ogóle na forum niż iść na Listopad... tam trzeba lizać dupę żeby dostać się do grona i na zamknięte wątki :sorry:

TYLE W TYM TEMACIE. idę mierzyć ciśnienie, chociaż pewnie mi skoczyło :laugh2:

Tak to jest, jak ma się na styka 4 terminy!

Można by mnie oskarzyć o granie na 2 frontach...grozi mi banicja czy zesłanie?

dla mnie to dziwne takie głupie pisanie jest.. i dziecko też nawet jak urodzi się w grudniu to bedzie listopadowym?
ja na dobrą sprawe moglabym się zapisac i do styczniówek.. i jesli urodze w styczniu to bedę grudniowo-styczniową mamą :-D

a czy mamy bałagan czy nie to chyba nasza sprawa..
dobrze że listopadówki mają taki straszny porządek.. :-)
i pomyslec ze kobiety w ciąży sa takie ..... DZIWNE :-D

reklama
Do góry