luuuzna
Mama Alanka
Wróciłam, ale widac niepotrzebnie czytałam co mnie ominęło, bo mi ciśnienie skoczyło i zaraz chyba ryknę...
Tylko żartowałam...ale widać nie za bardzo można...
Trafne stwierdzenie!
A miał być w 2012 a nie w 3000
Też taki mam...a miałam go zacząć wypełniać już dawno...ehh trzeba się kiedyś zabrać.
Naprawdę wolę nie mysleć, co tam jest...ale chyba dostanę (może wg regulaminu mi się to należy - kto wie!)
Naprawdę po przeczytaniu tego wszystkiego odechciewa się forum i mi przykro. Nie mam ochoty już na nic, wypiję herbatę miętową, bo mnie aż żołądek rozbołał.
I ciuszki juz uprasowane :-):-):-)
CHYBA ODPOWIEDZ JEST PROSTA JAK NIKT NIE NARZAKA ( A NIKT ) TO BAŁAGANU NIE MAMY NIE ??? A TY LUZNA SKORO UDZIELASZ SIE I TAM I TU TO PRZEKAZ SWOIM KOLEZANKOM ZE NA JAKIEGO CH*** ZAGLADAJA DO GRUDNIOWEK SKORO TAK IM ZLE ???????/ I NIC SIE NIE PODOBA ??? TPO PO CO TU ZAGLADAJA NAJWIDOCZNIEJ IM SIE COS PODOBA JAK ZAGLADAJA
Dobrze zrobilas ,.... im dluzej go potrzymasz tym lepiej .... dla was....
ALE PO CO SIE TYM PRZEJMOWAC :-)
HEHEH NO ja nie rozumiem TO JEST TYLKO FORUM ...... zwyczajne ludzkie forum a po co tak sie tym wszystkim stresowac ze my mamy balagan czy ze cos jeju ale te ludzie maja w glowach nasrane .... i sie czepiaja
naszczescie u nas wystarczylo poprosic ;-)
ale jak masz 4 terminy jak tylko 1 z OM SIE LICZY i na forum tez .. nie ? ja nie podaje innych z usg bo tak to i ja mam ze 4 ........
A POZATYM LUUUZNA he Ty naprawde uwazasz ze moderator to szew Twoj ???????/
Tylko żartowałam...ale widać nie za bardzo można...
najpierw były skorupki, dopiero później wynaleziono kurę![]()
Trafne stwierdzenie!
3.000koniec świata :-)
A miał być w 2012 a nie w 3000

Zapomniałam sie pochwalić że przyszedł do mnie dziś ten album "moj pierwszy rok"...:-)
Też taki mam...a miałam go zacząć wypełniać już dawno...ehh trzeba się kiedyś zabrać.
luuuzna dostałaś bana od listopadówek?????
Naprawdę wolę nie mysleć, co tam jest...ale chyba dostanę (może wg regulaminu mi się to należy - kto wie!)
Naprawdę po przeczytaniu tego wszystkiego odechciewa się forum i mi przykro. Nie mam ochoty już na nic, wypiję herbatę miętową, bo mnie aż żołądek rozbołał.