reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2009

Wróciłam, ale widac niepotrzebnie czytałam co mnie ominęło, bo mi ciśnienie skoczyło i zaraz chyba ryknę...
I ciuszki juz uprasowane :-):-):-)

CHYBA ODPOWIEDZ JEST PROSTA JAK NIKT NIE NARZAKA ( A NIKT ) TO BAŁAGANU NIE MAMY NIE ??? A TY LUZNA SKORO UDZIELASZ SIE I TAM I TU TO PRZEKAZ SWOIM KOLEZANKOM ZE NA JAKIEGO CH*** ZAGLADAJA DO GRUDNIOWEK SKORO TAK IM ZLE ???????/ I NIC SIE NIE PODOBA ??? TPO PO CO TU ZAGLADAJA NAJWIDOCZNIEJ IM SIE COS PODOBA JAK ZAGLADAJA :-D:-D:-D:-D

Dobrze zrobilas ,.... im dluzej go potrzymasz tym lepiej .... dla was....

ALE PO CO SIE TYM PRZEJMOWAC :-)

HEHEH NO ja nie rozumiem TO JEST TYLKO FORUM ...... zwyczajne ludzkie forum a po co tak sie tym wszystkim stresowac ze my mamy balagan czy ze cos jeju ale te ludzie maja w glowach nasrane .... i sie czepiaja :-D

naszczescie u nas wystarczylo poprosic ;-)

ale jak masz 4 terminy jak tylko 1 z OM SIE LICZY i na forum tez .. nie ? ja nie podaje innych z usg bo tak to i ja mam ze 4 ........

A POZATYM LUUUZNA he Ty naprawde uwazasz ze moderator to szew Twoj ???????/

Tylko żartowałam...ale widać nie za bardzo można...

najpierw były skorupki, dopiero później wynaleziono kurę :-D

Trafne stwierdzenie!

3.000 :D koniec świata :-)

A miał być w 2012 a nie w 3000:szok:

Zapomniałam sie pochwalić że przyszedł do mnie dziś ten album "moj pierwszy rok"...:-)

Też taki mam...a miałam go zacząć wypełniać już dawno...ehh trzeba się kiedyś zabrać.

luuuzna dostałaś bana od listopadówek?????

Naprawdę wolę nie mysleć, co tam jest...ale chyba dostanę (może wg regulaminu mi się to należy - kto wie!)
Naprawdę po przeczytaniu tego wszystkiego odechciewa się forum i mi przykro. Nie mam ochoty już na nic, wypiję herbatę miętową, bo mnie aż żołądek rozbołał.

reklama
Tak staram się przypomnieć co mi ginka mówiła nt mojej szyjki. Na pewno mówiła w czwartek, że moja szyjka jest tylko troszkę skrócona i jest zamknięta. Ale chyba też mówiła, że robi się miękka. To źle?? Ale nie sądzę, ona była spokojna i zadowolona. Tylko nie wiem co znaczy miękka szyjka w 35tc. Nasze ciało to księga tajemnic;D

Co do szyjki to normalne ze pod koniec jest ona miekka,rozpulchniona.

Czop chyba może być przeźroczysty, brunatny albo podbarwiony krwią.
Rozstępy... ja mam pocięte całe pośladki, ale nic to kiedyś zbledną.

Zazwyczaj jest galaretowaty:tak:

ja mam zebre..na dupie .. te kremy na rozstępy chyba nic nie pomagają :/ na początku kupowałam mustelle /109 zeta, w promocji nieraz mi się udało znaleźć za 89../ później portfel topniał to kupowałam jakiś Pharmaceris za 35 zeta, a ostatnio chciałam spróbować tańszego, niby niemiecki to myśle-dobry, jakiś Fissan czy coś za 22 zeta - CO ZA SYF haha śmierdzi jak nie wiem co... tłusty,klei sie do wszystkiego, kolor taki beż fuj fuj jak końska maść normalnie... ehh... a Wam jakiśkrem pomaga ? :eek:

Ja tez uwywam FISSAN i wedlug mnie jest super:tak:w pierwszej ciazy tez go uzywalam i nie mam zadnego rozstepa:tak:no moze jest kilka na piersiach ale to juz sie pojawily po karmieniu,wtedy juz sie nie smarowalam:no:
Listopadówki (do których nota bene należę)wytykają naszą moderatorkę...czy my mamy bałagan?

Niech pilnuja swojej dupy a nie sie tu wpiepszaj...

No i właśnie mi się przypomniało..!
mam pytanie do dziewczyn ktore zażywają żelazo.. a bardziej do tych które przyjmują tardyferon..
macie jakies skutki uboczne? bo ja odkąd go biore to cały czas rano mam nudności.. nie takie straszne jak na początku ciąży ale jednak są..
a po kilku godzinach ustepują..

pocieszające że z wizytami w toalecie jest dobrze :-D nie ma to jak codziennie iść na posiedzenie :-D

Ja zazywam Tardyferon i rano jak go zazyje to tez mam lekkie mdlosci ale to chyba dlatego ze czuje glod.

nie łudzę się jeszcze... mojej bratowej czop wyleciał a poród zaczał sie po 3 tyg... takze na dobra sprawe jeszcze mam czas a nie chce cieszyc sie przed wczesnie bo pozniej szybko to przygasa i nic z tego nie ma... a ja juz nie chce rozczarowan... bo naprawde pragne rozwiazania co moze stac sie nudne do czytania bo co chwile o tym wspominam!!! w razie co krzyczcie na mnie hehehe

Mi czop wylecial na dwie godziny przed urodzeniem corki:tak:

Narazie tylko tyle nadrobilam,teraz nie mam narazie na wiecej czasu;-)

Naprawdę wolę nie mysleć, co tam jest...ale chyba dostanę (może wg regulaminu mi się to należy - kto wie!)
Naprawdę po przeczytaniu tego wszystkiego odechciewa się forum i mi przykro. Nie mam ochoty już na nic, wypiję herbatę miętową, bo mnie aż żołądek rozbołał.
dziewczyno spokojnie.. :)
Nikt Ci niczego nie zarzuca.. :) bynajmniej nie u nas .. PRAWDA DZIEWCZYNY? :)
nie bedziemy Cie przecież palić na stosie czy cus za to że jesteś na dwóch podforach :)
i spokojnie..
wdech-wydech maleńka ! :)

a mi sie dzisiaj tak fajnie zrobilo ze mysle jzu o drugim dzidulku a jeszcze jednego nie wypuscilam ha ha :rofl2:
wypralam wszystkie ciucholki i posciele i gadzety :-D ale sie zmachalam
jutro prasowanie i moze zaczne do torby wrzucac sprzecik

chcialam sobie kupic mjatasy jednorazowe ale w tesco byly tylko M :wściekła/y:
30 paczek :wściekła/y: jawna dyskryminacja mojego wielkiego zadka
wogole jak sie ostatnio klade do wydaje pisk jak sygnal jak cofajaca ciezarowka zeby mezol mial szanse sie przesunac

reklama
chcialam sobie kupic mjatasy jednorazowe ale w tesco byly tylko M :wściekła/y:
30 paczek :wściekła/y: jawna dyskryminacja mojego wielkiego zadka
wogole jak sie ostatnio klade do wydaje pisk jak sygnal jak cofajaca ciezarowka zeby mezol mial szanse sie przesunac
:-D
ja na swój duzy zadek znalazłam majtasy :-D
mi też ostatnio chłop powiedział ze jak czasem on nie spi a ja tak i przewracam sie z boku na bok to odgłosy wydaje jak monstrum jakieś.. :-D

Do góry