G
Georgina
Gość
Chyba nie chciała by Cię bolało w czasie porodu..Mi nawet cesarka przez myśl nie przeszła, pierwsze dziecko urodziłam SN i nie wspominam źle, od sierpnia mała była główką w dól, a tu 38 tydz i zonk

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Chyba nie chciała by Cię bolało w czasie porodu..Mi nawet cesarka przez myśl nie przeszła, pierwsze dziecko urodziłam SN i nie wspominam źle, od sierpnia mała była główką w dól, a tu 38 tydz i zonk
To świetnieale mam wieści!!!
szyjki brak
rozwarcie na 1.5 cm
przewidywany poród do końca tygodnia
jestem w szoku
fenka od razu odstawiamy
kupiłam sobie dzisiaj nową piżamkę, szlafroczek, laktator butelkę dla małej i pół apteki
ogólnie jestem jakoś tak pozytywnie nastawiona po wizycie
nie jestem w temacie????Chciałabym wyrazić swoją opinię na temat naszego forum, przejrzałam pokrótce o co poszło w temacie listopadówki i rzeknę tak:
To jest nasze forum !!!!!!!!!! My je tworzymy , my je czytamy, my je piszemy, każdy pisze tak jak chce, każdy czyta to co chce i co go interesuje !!!!!- to jest moje zdanie!!!
Jakby mi się tu się nie podobało, to bym tu nie wchodziła i nie pisała z wami- Za stara jestem, żeby przynależeć do towarzystwa tylko dlatego, że ma taki sam termin porodu, albo dlatego, że ....inny jakiś dziwny powód- za bardzo szanuję siebie i swój czas, żeby go na bzdury marnować.
Bardzo podoba mi się to- osobiście- , że piszemy prawie wszystko w jednym wątku, że się powtarzamy, i często gadamy o bzdurach ( widocznie tego potrzebujemy). Odpowiada mi to, że Mea nie ingeruje za bardzo w wygląd, formę i tematy które tutaj powstają, (poza jednym wyjątkiem z udziałem Purchawki) BO TO NIE JEST JEJ FORUM , tylko nasze i niech tak pozostanie.
Fajnie, że jest osoba - Mea- która ma siłę, chęci i czas, żeby to wszystko koordynować, żeby wszystko spiąć do kupy, żeby utrzymywać z większością z nas kontakt o każdej z nas pamiętać itd. Zresztą jak zauważyłam jak któraś na kilka dni zginie to już się martwimy.
Mi taka forma bardzo odpowiada, bo czuję, że jestem z Wami, bo mogę z Wami podzielić się troskami i radościami, bo łezka w oku mi się kręci jak kolejne NASZE dziecko rodzi się zdrowe.
Dziewczyny zrobiłyśmy fajną akcję z pomocą dla JUTKI, pomagamy sobie, wspieramy się i niech tak pozostanie.
Szkoda mi trochę Purchawki, bo chyba się na nas obraziła ( bardziej na Mee) - nie wyrażałam wtedy swojej opinii coby nie zaogniać wtedy sprawy, ale uważam, że każdy powinien mieć prawo współtworzyć nasze forum.
KONIEC:-)
Woooow, super!! SN ofc??:-)ale mam wieści!!!
szyjki brak
rozwarcie na 1.5 cm
jestem w szoku
fenka od razu odstawiamy
kupiłam sobie dzisiaj nową piżamkę, szlafroczek, laktator butelkę dla małej i pół apteki
ja wrecz przeciwnie ! walcze oby dotrwac do min. 35tc zeby moj doktor mogl mnie pociachihihih wszystkie walcza a tu...... dupa![]()
tak obstawiałam,ze u Ciebie to kwestia paru dniale mam wieści!!!
szyjki brak
rozwarcie na 1.5 cm
jestem w szoku
fenka od razu odstawiamy
No ale Monia co teraz idziesz na cesarke??