reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2009

Hej dziewczyny:-)
No i stało się córeczka przygotowała mi niezłą niespodziankę:wściekła/y:

Po 20 tyg stania na głowie postanowiła laseczka, że czas zająć bardziej ludzką pozycję:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: no i przekręciła się :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: dodam że jestem już w 38 tyg.
Oczywiście znowu miałam więcej szczęścia niż rozumu, Pan Bóg jednak czuwa nad nami:-):-)

Poszłam dziś do lekarza, byłam u niego 2 tyg temu i miałam dokładne usg, które potwierdziła, po raz kolejny, że leży głową w dół , z małą wszystko ok , mam tylko bardzo dużo wód - ale bez żadnego zagrożenia.
Dzisiaj miałam mieć tylko badanie na fotelu, a za 2 tyg ( w 40 tyg ciąży miałam mieć ostatnie usg przed porodem)
No i siadłam sobie na samolot i lekarz zaczyna mierzyć małej tętno, słyszę, że bije szybko i miarowo, ale aparat pokazuje coś innego i lekarz mówi mi, że chyba coś ten aparat szwankuje, bo doskonale coś innego słychać a coś innego pokazuje, ale żebym się nie denerwowała to zmierzy mi raz jeszcze na usg, no i okazało się, że z tętnem wszystko ok, ale lasencja fiknęła i to musiała w ciągu tego weekendu, bo jeszcze kilka dni dokładnie czułam jej nogi u góry, a od wczoraj strasznie zaczęła mnie cisnąć i walić w spojenie łonowe- pomyślałam, że już się wstawia w kanał rodny w końcu to już 38 tydzień a tu zonk

Zdziwiłabym sie, gdybym np za kilka dni dostała skurczy i zaczął się poród i bym się męczyła
niezła Agentka rośnie :-D

reklama
hej laseczki dopiero dopadlam do kompa i t tez tylko na chwile... uciekam zaraz do meza do lozeczka:):):) zrobilam dzis meeeeeeeeega pranie wszystkich ciuszkow poscieli itp:) teraz pozostanie mi to poprasowac:eek::eek::-) ale jakos dam rade:-)

a to wszystko chyba przez moj sen... snilo mi sie ze cesarke mialam!!!!!! i obudzilam sie juz zszyta na brzuchu!!!!,,,, ciekawe ile moja panna wazy i jak sie ulozyla............

nawet torbe dzis prawie do konca spakowalam,,, zostaly tylko jakies pierdolki:):-)

Pisałam Wam kiedyś o koleżance, której synuś w 33tc ważył 3kg. Obecnie to 36tc i waży ponad 3.5kg. I tym samym ma normy na dzieciaczka z 40tc. I być może będzie rodzić w niedługim czasie:) Ale waga niezła;)

hej laseczki dopiero dopadlam do kompa i t tez tylko na chwile... uciekam zaraz do meza do lozeczka:):):) zrobilam dzis meeeeeeeeega pranie wszystkich ciuszkow poscieli itp:) teraz pozostanie mi to poprasowac:eek::eek::-) ale jakos dam rade:-)

a to wszystko chyba przez moj sen... snilo mi sie ze cesarke mialam!!!!!! i obudzilam sie juz zszyta na brzuchu!!!!,,,, ciekawe ile moja panna wazy i jak sie ulozyla............

nawet torbe dzis prawie do konca spakowalam,,, zostaly tylko jakies pierdolki:):-)
Hehe, a w moim śnie miałyśmy znieczulenie podawane do porodu:-):-)

Monia za duzo czasu spedzilas z Meą-dwie wasze cory sie dogadaly!!

W takim razie nasze córeczki muszą mieć szczególne uzdolnienia telepatyczne, ponieważ mieszkamy w przeciwnych krańcach Polskie- ja Szczecin, czyli północ a Mea na południu.
Choć moment, znalazłam wspólny element z Mea- może po prostu córeczki wszystkich Monik tak mają, że płatają starym figle, bez względu na zamieszkałą część Polski:-D:-D

a mnie cholera cały czas boli podbrzusze jak na okres :sad:

Natalka świetne wieści.
Monia, ta Twoja dama to niezły urwisek :tak:

reklama
Do góry