reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2009

Ja tutaj luźno napisałam, że fajnie, że wybrałyśmy Mee (nie wiem jak to odmieniać) na moderatora i że termin jej porodu, czego nawet nie brałyśmy pod uwagę ( ja o tym nie myślałam), stał się jej wielkim atutem:-D:-D ( oprócz innych oczywiście).
Dziewczyna ma szanse przywitać wszystkie grudniowe dzieci, powkładać je do odpowiednich szufladek ;-) , pogratulować mamuśkom i dopiero pójdzie rodzić:-D:-D:-D
A tu nagle wywiązał się wielka dyskusja na forum, i wybory drugiego moderatora :-)

ale monia mysle ze to bylby dobry uklad zeby byl jeszcze ktos z poczatku miesiaca :)

reklama
a nie jest tak że przy drugim dziecku mimo ułożenia pośladkowego to musisz rodzić sn....bo ja kilka razy słyszałam że tylko pierworódki mają wykonywaną cc a przy kolejnym już naturalnie,dowiedz się jak jest w szpitalu w którym chcesz rodzić

to nie ma nic do rzeczy !

kilka wypowiedzi z forum listopadowek i moja odpowiedz na owe wypowiedzi :

Ale jak ja bym urodzila w grudniu to za chiny ludowe do grudnia mnie nikt nie wyrzuci :no: i wogole mi sie tam nie podoba (nie urazajac nikogo), taki balagan jakis, nasze moderatorki lepiej dbaja o wszystko ;-)

też widziałam ten bałagan :sorry: ale jak się komuś nie chce dbać.... to rtak jest

az mialam ochote im napisac ze z checia sie zajme porzadkowaniem :-D uwielbiam robic takie rzeczy, pod tym wzgledem troche pedantyczna jestem ;-)
Nawet kredki u Julki ukladam wg swojego wzoru :-D:-D:-D

sluchajcie panny i panie !! jesli wam sie nie podoba jak wyglada forum grudniowek to z ŁASKI SWOJEJ NIE ZAGLADAJCIE NA NIE!!! Forum rzadzi sie pewna swoboda wypowiedzi i drastyczne ograniczanie tej swobody jest ingerencja w wybory osob tworzacych dana spolecznosc !!
a to czy ktos urodzil w listopadzie, grudniu czy styczniu nie ma wlasciwie zadnego wplywu na to gdzie kieruje swoje sympatie, gdzie odnalazl przyjaciol i z kim ma ochote dzielic zale i radosci !!
wiec nie martwcie sie o porzadki na naszym forum czy tez o to gdzie bedziecie przypisane jak urodzicie w grudniu ... po prostu miejcie tu swoj wlasny swiat i cieszcie sie jego sterylna czystoscia :) my bedziemy sobie zyly w blogim balaganie panujacym na grudniowym forum i wszystkie bedziemy szczesliwsze !!

pozdrawiam mea :)

Tak to jest, jak ma się na styka 4 terminy!

Można by mnie oskarzyć o granie na 2 frontach...grozi mi banicja czy zesłanie?

jak dla mnie mozesz byc i tu i tam ... i nie wiem komu i czemu mialo by to przeszkadzac :) ja zwyczajnie uwazam ze tu mam przyjaciol a np ze styczniowkami nie potrafilam wogole rozmawiac ... ale one wewnatzr swojego forum sa zgrane jak my tu wiec po prostu kazdy czuje sie dobrze tam gdzie jest !! ot filozofia ...

reklama
Do góry