My nie wychodzimy ze szpitala :-( Najwczesniej w piatek :-(
Wyniki krwi te co byly zle to byly powtorzone i zas zle :-( Jestem podlamana Wiecej opisalam na NIEOBECNOSCIACH[/QUOTE
Dorotko a co dokładnie jest Oliwce?Trzymajcie się dziewczyny.Wiadomo szpital nic miłego.Buziak wielki dla Was.
Gosia super fotki.Musisz się ładnie uśmiechnąć do Czarnej może co zdziała
U nas stara bieda pokoik Jaguśki jest piękny choć nie ustawione są meble jak powinny być bo szykujemy jej łóżko które ma 100 lat i jest bąba no ale musi troszke dorosnąć żeby spać na takim łóżku sama w tedy i my sie wyniesiemy do swojej sypialni.Dziś przychodzą meble do przedpokoju ,jeszcze trzeba lustra kupić i chce mieć zdjęcia nasze galerie w przedpokoju

Poza tym Jagna miauczy w nocy,wsio mnie wkurza.Cały tydz czekam na weekend a w weekend zawsze ktoś coś i nigdy nie wypoczne.Też nas znajomi ciągną na sylwka na sale ale nie ma z kim Jagny zostawić bo moi rodzice mają u znajomych 60lecie.Więc nie wiem.A tak mi sie chce iść

Mój dzień wygląda codzień tak samo pewnie jak i wasz.Niewiele dla siebie wsio pod Jagne.Ale nie ma co nażekać.Acha terrorystka ciągle sie drze bo chce mojego laptopa okupować nie dojść że sie ledwo trzyma to jeszcze ona chce do niego, więc nie bardzo moge tu wchodzić,tylko jak śpi a wtedy przeważnie sprzątam lub gotuje.Albo śpi na dworzu to tez lipa.
Nie sprawdzam błędów pisze jednym cięgiem.
Buziak