Kaja_10
Fanka BB :)
ASIAX - u mnie wszystko działa.Dziewczynki, nie mogę nic napisać na społeczności, od wczoraj miałam problem z logowaniem, musiałam zmienić hasło, a dzisiaj pojawia się taki komunikat
Your submission could not be processed because the token has expired.
Please push the back button and reload the previous window.
i nic się nie da zrobić, może wiecie o co chodzi?
Jeszcze suwaczek cofnął się o 5 tyg.
Karoli, ja też zazdroszczę - na pocieszenie zrobilam sobie drugą rozpuszczalkę z mlekiem.Dorcia, ale mi ochoty narobilas na cappucino. Nie wyrobie i musze isc do baru.
Powiem wam ze z 5-6 dziennie przed ciążą, piję 2 delikatne - uważam to za sukces. Myslę, że moj synek do kawki się przyzywczail - choć wiem, że to za mądre nie jest. To chyba moj jedyny "grzech" - jem dobrze, uważam na siebie, żadnych leków itd...
Czy myslicie, że jak bede karmić mogę podtrzymać moje tradycje?

Życze aby nie przyeliczał bo budowa domu to studzienka bez dna. My mieskzamy w nowym domku 5 lat i ciągle coś nie skończone - pewnie już nie bedzie jak tyle się dało bez życWczoraj zaplacilismy pierwsza kase architektowi za adaptacje projektu i wszystki pozwolenia. Na wiosne ruszamy z fundamentami) mam nadzieje ze mój skąpy mąż nie będzie przeliczał wszystkich wyjazdów na pustaki... mam nadzieje ze będą jeszcze wyjazdy
![]()