reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2009

mms-a Ci wysłałam:tak:

dziekuje - doszedl :) fajny ten kolorek - ktory to numer byl ?? tak zebym mogla sobie porownac :)

a nam nie kazali przynosic zadnych zaswiadczen od lekarza:confused: sama bylam zdziwiona i sie dopytywalam czy nic takiego nie trzeba :confused:a za to odpisy aktu urodzenia nas obydwojga,choc pani w urzedzie stwierdzila ,ze moj jest najwazniejszy, wiec moze i bez odpisu mojego R. by sie obeszlo:tak:

jak dobrze ze my tego nie musimy zalatwiac bo jak bym miala znowu do wrednej baby do knurowa jechac to bym sie zalamala /przed slubem nie chciala nam wydac odpisu "bo nie"!! i kazala za 2 tyg przyjechac !! ale ja sie troszke z nia pouzeralam i wyszlo ze nam wydala :)/

reklama
mi czasem w biodrach strzela, zwłaszcza przy ubieraniu gaci :-D

A mi strzela jak się mały tak dobitnie przekręci - aż chrupnie w środku!
A co w ogóle wyczynia - wieczorem oglądam sobie film i podpieram sobie rękę i kubek o brzucha, to mnie ten mały buntownik tak długo kopie, aż sobie wezmę tę rękę! Jaki książę się zrobił:laugh2: Poczekałam więc i położyłam jescze raz, to ten buntownik znów kopał tak długo, aż usunęłam z niego tę ciężką łapę..mowię Wam koniec swiata!

po 2-3 miesiącach dopiero wózek będę miała, a dziecko samo nie chodzi no to jak mam je na spacer wziąść. Chyba że fotelik do sanek przypne, i jazdaaa :-)

Aha to inna sprawa no ja myslalam ze majac wozek i dopiero po 2-3 miesiacach wyjscie na spacerek pierwszy raz ... no to przypal ale jak nie bedziesz miala tyle czasu wozka to lipka jest no ale jak nie ma wyjscia to co zrobic ;-)

Niektore polskie przepisy sa tak bezsensu ,ze szkoda gadac.Tylko czlowiek nerwy sobie psuje.Mysmy zalatwiali paszport dla syna to bylismy w Londynie 5 razy i zawsze cos bylo nie tak ,na koncu juz sie tak wkur.... powiedzialm ,ze nie wyjde z tego biura dopuki nie przyjma mi wniosku,no i przyjeli ,jak chca to poitrafia

dziekuje - doszedl :) fajny ten kolorek - ktory to numer byl ?? tak zebym mogla sobie porownac :)

jak dobrze ze my tego nie musimy zalatwiac bo jak bym miala znowu do wrednej baby do knurowa jechac to bym sie zalamala /przed slubem nie chciala nam wydac odpisu "bo nie"!! i kazala za 2 tyg przyjechac !! ale ja sie troszke z nia pouzeralam i wyszlo ze nam wydala :)/

Kolor nr 105, fajnie wygląda,odpowiedni i dla chłopca i dla dziewczynki.

Ach te urzedasy:-D:-D smieje sie bo sama urzednikiem jestem:-D no ale jak narazie na mnie nikt nie narzeka, co innego moja szefowa, okropny babsztyl... ale jeszcze tylko 3 latka i ona na emeryturkę idzie a ja z=na jej miejsce;-)

Aha to inna sprawa no ja myslalam ze majac wozek i dopiero po 2-3 miesiacach wyjscie na spacerek pierwszy raz ... no to przypal ale jak nie bedziesz miala tyle czasu wozka to lipka jest no ale jak nie ma wyjscia to co zrobic ;-)

no wózek dopiero później, nie mam wyjścia z wyjściem na wyjście :-p

ok, ja spadam kotleciki mielone uturlać :] do tego mmmmarchewka z groszkiem mniam mniam, i piree :p a jutro też barszczyk trzasne bo buraczki kupiłam, uszka też mam :] taka wigilia w listopadzie będzie :-)

Cześć Dziewczynki!
Ale u mnie ponuro, że nic się nie chce robić:(
mea super, że wypad do Krakowa był taki udany.
monia mi też lekarze mówili, że cc przy położeniu pośladkowym robi się tylko u pierwiastek, a u tych co rodzą kolejny raz już niekoniecznie. Ale mnie się wydaje, że Ciebie faktycznie mogą potraktować jako taką pierwiastkę.
daffodill (już się przyzwyczaiłam do twojego nicka:)) nieciekawa sytuacja u męża w pracy, ale może to chwilowe.
maarta100 cieszę się, że wózeczek Ci się podoba, bo jeszcze miałabym wyrzuty sumienia, że Cię do niego namawiałam.
Natalka a mierzysz skurcze? Co ile się pojawiają?
A ja podjęłam decyzję: jeżeli w tym tygodniu nie urodzę, to w przyszłym zaczynam chodzić po schodach!!!(a trochę tych schodów jest, bo mieszkam w 10piętrowym wieżowcu:))

reklama
Kolor nr 105, fajnie wygląda,odpowiedni i dla chłopca i dla dziewczynki.

Ach te urzedasy:-D:-D smieje sie bo sama urzednikiem jestem:-D no ale jak narazie na mnie nikt nie narzeka, co innego moja szefowa, okropny babsztyl... ale jeszcze tylko 3 latka i ona na emeryturkę idzie a ja z=na jej miejsce;-)

A weźniesz mnie na praktyki?:-D

Do góry