reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

reklama
xXxIzuLQaxXxczytalam ostatnio ze czym wieksza ciaza tym bardziej nam bedzie wszystko dokuczac ze dziecko rosnie i potrzebuje miejsca i moze juz uciska na twoje wnetrznosci chodzi tutaj o pluca ze moze maja za malo miejsca i przez to nie mozesz normalnie oddychac ? o tych skokach cisnienia tez cos czytalam i niektore kobiety krwawia z nosa itd .

U mnie lydki sa spuchniete i mam problemy z dopieciem kozakow a dlonie to tak ze pierscionkow nie sciagne :/ trzeba pod wode i mydlem wtedy sciagne .
Ale jak cie cos nie poki to najleoiej do lekarza :)

No właśnie tez mam problemy z pierscionkami.. i czasem tez mi sie pusci krew z nosa.. :(

- ja mialam tez przygode z bocianem..... u nas obok kosciola bociany maja gniazdo i tez cod dziwnie jak szlam do sklepu to ode nade mna....czulam ze sie cos swieci :D

jak mieszkalismy jeszcze u babci, to brat mojego Karola kiedys wparowal do nas i mowi.. "ejj.. bocian lata nad domem".. juz przeczuwalismy co sie swieci, bo kiedys jak Karola mama zaszla w ciaze z Monika (teraz ma 9 lat) to bociek tez latał.

Hejka:)
Iza nie zwlekaj z lekarzem.. lepiej wszystko skontrolowac niż potem cierpiec.
A ja w weekend tzn. sobota i niedziela mam zjazd:) Pierwszy:) Także nie będzie mnie na forum. Ale w poniedziałek nadrobię;) Cieszę się, bo to jakaś odskocznia od siedzenia w domu ale zastanawiam się czy dam rade wysiedziec tyle godzin na zajęciach:eek:

reklama
Do góry