reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2009

reklama
O mój rozmarynie, rozwijaj się
O mój rozmarynie rozwijaj się
Pójdę do dziewczyny, pójdę do jedynej
Zapytam się.

A jak mi odpowie: nie kocham cię,
A jak mi odpowie nie kocham cię,
Ułani werbują, strzelcy maszerują
Zaciągnę się.

Dadzą mi konika cisawego
Dadzą mi konika cisawego
I ostrą szabelkę, i ostrą szabelkę
Do boku mego.

Dadzą mi kabacik z wyłogami
Dadzą mi kabacik z wyłogami
I czarne buciki i czarne buciki
Z ostrogami

Dadzą mi manierkę z gorzałczyną
Dadzą mi manierkę z gorzałczyną
Ażebym nie tęsknił, ażebym nie tęsknił
Za dziewczyną.

Pójdziemy z okopów na bagnety,
Pójdziemy z okopów na bagnety,
Bagnet mnie ukłuje, śmierć mnie ucałuje,
Ale nie ty.

TAK Ci spiewa??? hhehhehe :-D:-D
dokladnie tak:-)
tak sie zastanawiam nad pojsciem do apteki ... jak myslicie czy to jest teraz bezpieczne zeby sie do apteki pchac /mysle o grypie wszechobecnej!!/
mysle ze to kiepski pomysl...chyba ze bedzie pusta...

Widzę, że udziela się mój dobry humor!:-)
Bardzo dobrze:laugh2:

Zaraz zacznę chyba pisać kartki świąteczne...w dobrych radach dla ciężarnych było napisane, żeby zacząć wcześniej!

heheeheh to moze zacznij wielkanocne bo pozniej nie bedzie juz na to czasu :-D:-D:-D:-D

jej dobrze ze jestem sama w domu bo mi sie geba cieszy dp monitora hhahaha :-D:-D:-D

:sorry::sorry::sorry:

ja jeszcze sobie zrobie liste brakujących rzeczy do kupienia, troche tam mi brakuje /podkłady, materacyk do łóżeczka! i chyba jeszcze kilka rzeczy, trzeba bedzie poszukać albo z allegro ściągnąć żeby wszystko było gotowe, bo "dziewczyny, nie znacie dnia ani godziny" /wycięłam "myjcie się" hehhe :-p

reklama
kurde jablko tez nie pomoglo jak sie ni ruszy to hyba pojade po 16 do lekarki...:wściekła/y:

Mi wtedy pomaga jak sie poloze na boku i popukam do niego :tak: to sie odezwie .... ale mi tez wczoraj kazala liczyc ruchy i ma byc powyzej 10 na godzine bo jak nie to mam jechac do szpitala .... oczywiscie jak przed 1 godzine nie bedzie to nie odrazu tylko mowila zeby wypic gorace slodzona herbate i jezeli znowu nie bedzie przez godizne to jechac...

Do góry