reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Mamy z Irlandii!!

Witam mamuśki:-)
Znowu ledwo Was ogarnęłam. No i byłyśmy z Anią po paszport:-). Pogoda była całkiem ładna, ale jak szłyśmy już na autobus to tak lunęło:wściekła/y::szok:

Martuś wszędzie dobrze, ale w domu najlepiej:-D. Fajnie, że spotkanko się Wam udało. Dzisiaj u nas :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:też leje. Ale nie mam planów na wychodzenie

Tichonku- Agusiku, ćwiczę Twojego nowego nicka:-D:-D:-D
Misiu fajne zdjęcie masz na awatarku

reklama
Witam sie z wami

Tichonek u mnie tez noc byla straszna, chyba jakis maly sztormik przeszedl:no:

MartaF a smarujesz czyms te brodawki? Dobrze ze synek taki grzeczniutki:tak:

Ja dzis kolejne zajecia w szkole rodzenia, ale to dopiero wieczorem:tak:

Milego dzionka, moze wreszcie jakies promienie slonca ujzymy:-)

jola narazie nie suje,poczekam aż będe w domku i będe chodziła z cycami na wierzchu a najlepsze na rany jest właśnie mleczko:tak:jakoś wytrzymam,dałam rade 2 razy to i ten trzeci musi sie udać:-)najważniejsze ze mały chce jeść:tak:a i mieliśmy rano małe ups... aż musiałam go kąpać tak w pieluche nawalił:eek::confused2:

gastone ty miałaś cesarke tutaaj?powiedz musiałaś wracać do szpitala albo gp po paru dniach?bo akurat była lekarka której nie rozumiem bo sepleni i nie wiem czy mam tu wrócić czy nie:eek::sorry:

Marta przesliczny jest!!! :-)
No Misia, jestem w szoku jak czas leci :szok: Juz 5 miechow! :-)
Ja juz na mojego sie doczekac nie moge :tak:
A moj ma chyba ADHD, bo dosyc, ze caly dzien kopie, to jeszcze w nocy tez :-D:-D:-D
Zmykam, spokojnej nocki ;-)
witam sie :O) oby nie miał ADHD moj starszy ma ADHD to ja sie mam teraz z nim w szkole i ogolnie:O(

Hej, kiedy w końcu przestanie padać i wiać?:wściekła/y:
Nie mam na nic weny, jak kolejny raz myślę o praniu, zmywaniu, gotowaniu czy prasowaniu to mi się już czegokolwiek odechciewa:sorry2: Ech... byle do Świąt;-)

Miłego dnia Dziewczyny:tak:

hej
Do Antka przyszedl list,że mamy go zaszczepic na świńską grypę :-p:confused2:

Matt już po fizjoterapeucie.Nie jest źle.Nawet buty orto nie są nam potrzebne ;-)

Pogoda nie rozpieszcza,to fakt :sorry:

Lubiczanko,Marta synusie śliczniusie :-):-)

reklama
Do góry