reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2009

reklama
obrałam jarzynki i buraki, już siedzą w garze. Kurde, tak płukałam te buraki i leci z nich różowa woda..i tak mi się poród przed oczami pokazał :eek: ale skojarzenie haha, bedzie sie z nas lało jak z tych buraków..tylko nie na różowo :-p
Mea-Ty tam kiedyś pisałaś że ręce farbują, to fakt- ja mam sprawdzony kwasek cytrynowy-a w razie braku - cytryna - w momencie wszystko zmywa, z buraków, fioletowe po jagodach, wszystko :] także polecam :]

Dzien doberek.
No ja narazie do wysigu nie staje. Wciaz mi zostalo sporo czasu do 11.12 :)
Oczywiscie tez bym uz chciala zobaczyc mojego kurdupelka.
Szczegolnie ,ze po zlozeniu lozeczka (w ten piatek) nie bede miala nic wiecej do przygotowywania. Nawet krzeselko mam juz w aucie zamontowane :)>
I co ja bede robila ???

Trzymam kciuki za nasze wszystkie dziewczynki w szpitalu.
Czekam tez na zdjecia Filipka. Asia sie odzywala czy zatopila sie w milosci do syncia i nie daje znaku zycia ? :)

Moja watroba lepie . Jakos mniej boli choc skora wczoraj swedziala jak nie wiem co. Myslalam ze sie zadrapie na smierc. W nocy podobnie. Dzis rano staram sie nie drapac i jakos sie uspokaja. nauczylam sie chyba tez w jakich pozycjach mi wygodniej i jakos tak mija godzinka za godzinka . :)

Pogoda u nas okropna. Ani to deszcz ani sucho. Jakby anioly sprayem pryskaly :)

Dziewczynki czy w polskich aptekach mozna dostac sab simplex na kolki?
Slyszalam ze tylko z niemiec mozna sciagnac.

dla mnie wysiadanie i wsiadanie do auta.. mamy nisko fotele i troche i to mnie wkurza..
najpierw jedna noga
potem druga
potem brzuch i reszta:-)

obrałam jarzynki i buraki, już siedzą w garze. Kurde, tak płukałam te buraki i leci z nich różowa woda..i tak mi się poród przed oczami pokazał :eek: ale skojarzenie haha, bedzie sie z nas lało jak z tych buraków..tylko nie na różowo :-p
Mea-Ty tam kiedyś pisałaś że ręce farbują, to fakt- ja mam sprawdzony kwasek cytrynowy-a w razie braku - cytryna - w momencie wszystko zmywa, z buraków, fioletowe po jagodach, wszystko :] także polecam :]
ale Ty masz pomysły z tym porodem:tak:

hmmmm a tak z innego tematu - maciętą kreske na brzuchu ? ja mam od piersi w dół z tym że krzywo bo bardziel po lewej stronie, ale jak już dobija do pępka to w dół od pępka już jest prościutko. nie żeby tam jakaś gruba krecha, taka brązowa wyblakła jakby. Też takie krzywe macie ? :-)

reklama
no ja tez sie wybieram do miasta:) tzn wracam od mamusi ze wsi do domku....... tylko jak rano mialam werwe tak teraz jakos nic mi sie nie chce,,,,,,:-D

trza jechac powykreslac z listy co juz kupione i ewentualnie jechac dokupic reszte,,,,,,, a jutro na usg:):-) ciekawe ile moja kluska juz wazy:):-)

Do góry