reklama
no to ja chciałam wczoraj koło południa a teraz to poczekamy do jutra bo ze szwagrem nie chcę rodzića mąż dzisiaj i jutro w pracy
jutro po 18:00:-):-):-):-):-)
no to powodzenia jutro w przytulaniu

ja tez nie bo mam spiworek do wozka...
chyba wystarczy??
Jasne że wystarczy, nie ma co szaleć i przegrzewać dzieciaczków;-)
A ja własnie ciacho upiekłam, gołabki zrobiłam i zupę pomidorową;-)
Jakiegos natchnienia dostałam;-)
Daffi Ty uważaj z tymi firanami i oknami!!!!!
D
daffodill
Gość
do 2012 to już możesz mieć trzecie dziecko![]()
dokladnie natalka:-) jest jeszcze takie cos ze jak do 4 lipca 2005 urodzila ktoras dziecko a maz czy ona nie wykorzystala tych 2 dni urlopu to ma prawo wykorzystac go pozniej.
Dziewczyny! coraz blizej do porodu i zaczynam bardzo sie bac... juz raz rodzilam i mam obawy ze historia sie powtorzy...ze dziecko nie bedzie plakac, ze bedzie-juz jest- obwiazane cale pepowina, ze nie bedzie oddychac, ze po porodzie go nie zoacze, ze bedzie wentylowane, reanimowane...itd nawet nie chce sobie tego przypominac, tego mega strachu - bo najwiekszy jaki strach mam to obawa o dziecko! nie o siebie!
ja mam dokładnie takie same lęki, choć mnie samej nigdy nic takiego nie spotkało :-( ale leżąc w szpitalu naogladałam i nasłuchałam się strasznych rzeczy...
D
daffodill
Gość
Najwazniejsze ze Asia jest taka dzielna i sie nie poddaje w koncu robi to dla Fifiego:-)
D
daffodill
Gość
podziel się
powiem tak-mi się też opuścił
oddam bóle-jest chętna?
kochana jesli sa to porodowe i dasz gwarancje ze urodze to bardzo chetnie:-) moze w polaczeniu z moimi wyszla by w koncu mala wstydnisia!
D
daffodill
Gość
Jasne że wystarczy, nie ma co szaleć i przegrzewać dzieciaczków;-)
A ja własnie ciacho upiekłam, gołabki zrobiłam i zupę pomidorową;-)
Jakiegos natchnienia dostałam;-)
Daffi Ty uważaj z tymi firanami i oknami!!!!!
Daffi to dzielna dziewczynka.. krzywdy sobie nie zrobie... musialam meble poprzestawiac troszke.. ale co?? nic tylko wiecej jakiejs wodnitej substancji.. a rodzic nie moge cos zaczac.. ja chyba wszystkie techniki juz zastosowalam i nie podzialaly....
reklama
D
daffodill
Gość
Daffi nie poganiaj córci!!!!
a co do lęków to każda z nas ma
Daffi a gdzie Ty w ogóle mieszkasz?
w metropolii MIĘDZYRZECZ:-)