A
AnOoLa88
Gość
zostaw ja ona się sępi .. bo nas nie lubi.. i za kare dostanie klapsa w tyłek jak ją w szpitalu odwiedze !No ja właśnie rybke szykuję na wigilię
Mea dałabyś jednego milky waye-a;-) smaka nabrałam:-)

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
zostaw ja ona się sępi .. bo nas nie lubi.. i za kare dostanie klapsa w tyłek jak ją w szpitalu odwiedze !No ja właśnie rybke szykuję na wigilię
chyba bym nie chciała po tym lewatywyzapomniałam o kapuście wigilijnej, fasolce po bretońsku heh i innych "bombowych" daniach :]
a jaki swąd później.. cały szpital by ewakuowalichyba bym nie chciała po tym lewatywy![]()
chyba bym nie chciała po tym lewatywy![]()
Mea zjadła 4 Milky Way
Więc były 3 sztuki + 1 gratis = już nie ma więcej![]()
chyba bym nie chciała po tym lewatywy![]()
hahah no właśnie, ludzie wymyślają lewatywy.. zamiast dać kobicie śledzia a później jogurt ze śliwkaminie trzeba nic nigdzie wsadzać hahah i efekt taki sam
![]()
stad moglas wiedziec ze my tak samo jak Ty tirówki jesteśmy.. tfu, ciężarówkiskad mialam wiedziec ze tez chcecie ... mam jeszcze bounty i eliteski![]()
a jaki swąd później.. cały szpital by ewakuowali![]()