ivi
uzależniona;) // I.2010
ktoś tu o mnie wspomniał (dziękuję! )
 )
melduję że żyję i mam się dobrze, tylko po grypsku do pracy wróciłam i lekka masakra mnie tu zastała ;-)także dni całe spędzam ciężko harując, a robotę zaczęłam do domu przynosić żeby się z pewnym projektem wyrobić...
Na szczęście Tymkowi to nie przeszkadza namiętnie mnie kopać we wszsytko co się da;-)
I mnie cycuchy nie bolą, natomiast bardziej boli mnie po nocy skóra na brzuchu.. w pewnych miejscach, na których młody się najbardziej wyżywa ;-)
na ostatnich zajęciach szkoły rodzenia położna mówiła że jakiś pogrom był w ostatnich tygodniach. Mnóstwo porodów, i to bardzo nagłych - dziewczyny 2-3 tygodnie przed terminem rodziły. Położne się zastanawiały czy to nie związane z dziwnym ciśnieniem, bo określiły sytuację na porodówce jako "nietypową"

melduję że żyję i mam się dobrze, tylko po grypsku do pracy wróciłam i lekka masakra mnie tu zastała ;-)także dni całe spędzam ciężko harując, a robotę zaczęłam do domu przynosić żeby się z pewnym projektem wyrobić...
Na szczęście Tymkowi to nie przeszkadza namiętnie mnie kopać we wszsytko co się da;-)
I mnie cycuchy nie bolą, natomiast bardziej boli mnie po nocy skóra na brzuchu.. w pewnych miejscach, na których młody się najbardziej wyżywa ;-)
odniosę sie tylko do tego..Poczytalam na listopadówkach nowe relacje z porodu- mam dwa spostrzeżenia, porody albo były błyskawiczne bo laski ledwo wpadały na oddział;
na ostatnich zajęciach szkoły rodzenia położna mówiła że jakiś pogrom był w ostatnich tygodniach. Mnóstwo porodów, i to bardzo nagłych - dziewczyny 2-3 tygodnie przed terminem rodziły. Położne się zastanawiały czy to nie związane z dziwnym ciśnieniem, bo określiły sytuację na porodówce jako "nietypową"

Ostatnio edytowane przez moderatora: 

hm...zobaczy się...czekam też na dwóch kurierów...choć tak na prawdę nie wiem czy dziś przyjadą...może...Zamówiłam córci lalkę Baby born, bo była super promocja, kolo sprzedawał po 139zł a ostatnio w smyku widziałam ją po 319
 hm...zobaczy się...czekam też na dwóch kurierów...choć tak na prawdę nie wiem czy dziś przyjadą...może...Zamówiłam córci lalkę Baby born, bo była super promocja, kolo sprzedawał po 139zł a ostatnio w smyku widziałam ją po 319 tam to mają ceny...no i jeszcze czekam na kosmetyki i w ogóle, potem obiad trzeba zrobić, a na 16 jadę do ginekologa!!!!! Jestem tak znerwicowana, że makabra
 tam to mają ceny...no i jeszcze czekam na kosmetyki i w ogóle, potem obiad trzeba zrobić, a na 16 jadę do ginekologa!!!!! Jestem tak znerwicowana, że makabra  kurcze, denerwuje się ale też nie mogę się doczekać...staram się zachować spokój, do 16 duuuuuuużżżoooo czasu...
 kurcze, denerwuje się ale też nie mogę się doczekać...staram się zachować spokój, do 16 duuuuuuużżżoooo czasu... 

Spodziewałam się większej ilości ubytków, ale 6 to i tak dużo!!
 Spodziewałam się większej ilości ubytków, ale 6 to i tak dużo!!  Sławek ma wrócić o 15, więc wyślę go po jakiegoś kebaba albo coś... Ale pewnie nie wróci o 15 tylko o 17, tak jak ostatnio!!
 Sławek ma wrócić o 15, więc wyślę go po jakiegoś kebaba albo coś... Ale pewnie nie wróci o 15 tylko o 17, tak jak ostatnio!!