reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2009

stonki sa ohydne i maja brzydkie zolte dzieci kulki bleeeee

ochydne może i są. Ale jest ich dużo w Polsce, i powinny stać się towarem eksportowym! wtedy wzrosłoby nasze PKB i stalibyśmy się MOCARSTWEM i centrum dowodzenia światem! a kaczory razem z donaldem wysłać w kosmos!
:cool2: a na prezydenta - Małgosia z M jak Miłość! za bohaterski poród na kanapie we własnym domu, i to na oczach milionów telewidzów!
:-D:-D:-D

Ostatnia edycja:
reklama
idealne menu dla kobiety w ciązy i w okresie laktacji :D ja się mogę obżerać cheetosami o smaku pizzy non stop :D kiedyś mogłam ciągle Laysy paprykowe jeść, ale jakoś mi się przejadły blee, a czitoski są super, keczapowe i właśnie pizzowe, mniam
ja wczoraj wcielam solone lays xcut, lubie tez cebulke i czakalake :>

ale zescie naplodzily stron.. masakra pipolinki jestescie i tyle.... a ja zaarz na zakupy do biedry smigam... musze zobaczyc czy sa jeszcze te koniki na biegunch i jak tak to po ile to kupie Kacperkowi na swieta... okna pomylam.. musialam od was uciec bo zescie tak ryły mi głowe ze masakra...

reklama
ale zescie naplodzily stron.. masakra pipolinki jestescie i tyle.... a ja zaarz na zakupy do biedry smigam... musze zobaczyc czy sa jeszcze te koniki na biegunch i jak tak to po ile to kupie Kacperkowi na swieta... okna pomylam.. musialam od was uciec bo zescie tak ryły mi głowe ze masakra...
okna... ojej ale zlapala Cie taka energia czy jak ?
ja to niewiele moge zrobic bo sie zazipuje

Do góry