mea_osi
Mea, Agatka, Gabi i Mati
oj baby baby ... ja tam zakazu seksu nie dostalam
i moze nie dostane ??
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ja wczoraj wcielam solone lays xcut, lubie tez cebulke i czakalake :>
ale zescie naplodzily stron.. masakra pipolinki jestescie i tyle.... a ja zaarz na zakupy do biedry smigam... musze zobaczyc czy sa jeszcze te koniki na biegunch i jak tak to po ile to kupie Kacperkowi na swieta... okna pomylam.. musialam od was uciec bo zescie tak ryły mi głowe ze masakra...
pocisnie Cie termin to nawet u sasiadki umyjeszokna... ojej ale zlapala Cie taka energia czy jak ?
ja to niewiele moge zrobic bo sie zazipuje
ale zescie naplodzily stron.. masakra pipolinki jestescie i tyle.... a ja zaarz na zakupy do biedry smigam... musze zobaczyc czy sa jeszcze te koniki na biegunch
ja Ci moge dac jak chceszoj baby baby ... ja tam zakazu seksu nie dostalami moze nie dostane ??
hmmm widze ze sie orientujesz w skladachwłasnie solone są niby "najzdrowsze" hehe o ile co do czipsów można takowego słowa użyć.
W solonych pisza że skład to olej, ziemniaki, sól
a w paprykowych i innych smakowych już leci jakaś maltodekstryna, utleniacze, glutaminiany, polepszacze smaku bla bla bla. Więc "najzdrowsze" są solone.![]()
Pierogi na wigilię! Już niedługo zasiadamy do kolacji!
nie jest tragicznie bo wczoraj popraalam wszystko, dzis poprasowalam i spakowalam torbe, no ale nie jest to forma jak kiedyspocisnie Cie termin to nawet u sasiadki umyjesz
i tak sie zazipiesz ze do zip skladu Cie przujmia![]()