madziara-kr
Fanka BB :)
no ale biali tez maja czasem duzego nie rozumiem o co aferaMurzyn ma dużego! i to symbol smierci
tez oglądam

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
no ale biali tez maja czasem duzego nie rozumiem o co aferaMurzyn ma dużego! i to symbol smierci
tez oglądam
tez mi sie czasem wydaje, ze to wszystko ustawkanie wierze musieli jej za to zaplacic
dziewczyny co z tym kompotem, bralybyscie sie za to czy wywalic ?
chyba wiem co czujesz !!!
ciekawe czy w ferworze "wigilijnych przygotowan z biedronki" ktoras zauwazyla ze cherie wypisuja ze szpitala ??!!??
moja córcia będzie miała barana na biegunachW Smyku są owce na biegunach!!
Moja kumpela zastanawiała się nad tym, no bo chlopiec bujajacy się na koniku czuje się jak kowboj,a kim w takim razie czuje się ujeżdżając owieczke? Zagadka stulecia!
zrób z maczkudziewczyny co z tym kompotem, bralybyscie sie za to czy wywalic ?
yyyyy Keanu juz jest za stary, Brad tez przeterminowanyTa z Keanu Reeves wymiata
tez nosicie jego foto ze sobą?
nie ma ilosci, no ale inaczej to by te owocki szybko trafilo.... no dobrze podejme ryzyko aktimelaa pisze ile tego SO2 jest ? jak do kompotu to spoko, w gorącej temp to wyparuje sobie. jakby do zjedzenia to może. Ale oni tego małe ilości używają więc nie ma obaw
mak jest nielegalnymoja córcia będzie miała barana na biegunach
zrób z maczku
kto ogląda rozmowy w toku??
osz!!! Jola![]()
no ale biali tez maja czasem duzego nie rozumiem o co afera![]()