reklama
madziara-kr
Fanka BB :)
nie dziwie sie, juz blisko bylo :-)mój się wczoraj zestresował![]()
luuuzna
Mama Alanka
mój się wczoraj zestresował![]()
Mój sie stresował jak 1 bóle miałam wtedy

I do teraz się stresuje

nowamagdak
Gdzie te Biedroneczki na wigilie ? 
ja jeszcze nie moge zasiąść bo czekam aż galaretka stężnieje/ stęgnie ? co za słowo beznadziejne ..
skocze zaraz z mężem po ostatnie zakupy bo dzisiaj wczesniej sklepy zamykają
przeważnie w wigilie chyba do 18:00 są to zdążymy 
kurcze u mnie pod domem, dokładnie na naszym podjeździe auto jakąś babcie potrąciło, jakiś młody koleś golfem..policja, straż pozarna, karetka, szkło pod bramą kurna, strażaki pojechali już, nie posprzątali
złoże skarge oczywiśce :]
także leceee do sklepu, jeszcze OPŁATKÓW nie mamy !!! hehe oczywiście z naszego ulubionego sklepu nie mają stajenki, choinek itp nadrukowane, tylko... biedronki

ALLELUJA
ja jeszcze nie moge zasiąść bo czekam aż galaretka stężnieje/ stęgnie ? co za słowo beznadziejne ..
skocze zaraz z mężem po ostatnie zakupy bo dzisiaj wczesniej sklepy zamykają
przeważnie w wigilie chyba do 18:00 są to zdążymy 
kurcze u mnie pod domem, dokładnie na naszym podjeździe auto jakąś babcie potrąciło, jakiś młody koleś golfem..policja, straż pozarna, karetka, szkło pod bramą kurna, strażaki pojechali już, nie posprzątali
złoże skarge oczywiśce :]także leceee do sklepu, jeszcze OPŁATKÓW nie mamy !!! hehe oczywiście z naszego ulubionego sklepu nie mają stajenki, choinek itp nadrukowane, tylko... biedronki

ALLELUJAmadziara-kr
haha ale odkrec sie przed wielkanoca :-) niezla fazaGdzie te Biedroneczki na wigilie ?
skocze zaraz z mężem po ostatnie zakupy bo dzisiaj wczesniej sklepy zamykająprzeważnie w wigilie chyba do 18:00 są to zdążymy
kurcze u mnie pod domem, dokładnie na naszym podjeździe auto jakąś babcie potrąciło, jakiś młody koleś golfem..policja, straż pozarna, karetka, szkło pod bramą kurna, strażaki pojechali już, nie posprzątalizłoże skarge oczywiśce :]
także leceee do sklepu, jeszcze OPŁATKÓW nie mamy !!! hehe oczywiście z naszego ulubionego sklepu nie mają stajenki, choinek itp nadrukowane, tylko... biedronkiALLELUJA
nowamagdak
mój sie zestresował jak mu powiedziałam, że lekarz powiedział żebym sobie z wiadrem wody weszła na 1wsze piętro to urodze
/oczywiście taki mały żarcik to był bo mam jeszcze miesiąc heh no ale facet jak to facet- na poważnie to wziął, i wczoraj patrze-a on z góry na dół wszystkie pokoje umył, korytarze, pomieszczenia w PIWNICY i schody na dworze 

hehehe czasem trzeba coś naściemniać, oni też potrafią ładnie sprzątać :-)
/oczywiście taki mały żarcik to był bo mam jeszcze miesiąc heh no ale facet jak to facet- na poważnie to wziął, i wczoraj patrze-a on z góry na dół wszystkie pokoje umył, korytarze, pomieszczenia w PIWNICY i schody na dworze 

nowamagdak
haha ale odkrec sie przed wielkanoca :-) niezla faza
na wielkanoc to zazwyczaj ... turlam bałwana

madziara-kr
ale fajnie... moj robi przymiarki do tematu sprzatanie ....mój sie zestresował jak mu powiedziałam, że lekarz powiedział żebym sobie z wiadrem wody weszła na 1wsze piętro to urodze/oczywiście taki mały żarcik to był bo mam jeszcze miesiąc heh no ale facet jak to facet- na poważnie to wziął, i wczoraj patrze-a on z góry na dół wszystkie pokoje umył, korytarze, pomieszczenia w PIWNICY i schody na dworze
ale jak znam zycie na koniec bedzie blysk :-)
luuuzna
Mama Alanka
Gdzie te Biedroneczki na wigilie ?
skocze zaraz z mężem po ostatnie zakupy bo dzisiaj wczesniej sklepy zamykająprzeważnie w wigilie chyba do 18:00 są to zdążymy
kurcze u mnie pod domem, dokładnie na naszym podjeździe auto jakąś babcie potrąciło, jakiś młody koleś golfem..policja, straż pozarna, karetka, szkło pod bramą kurna, strażaki pojechali już, nie posprzątalizłoże skarge oczywiśce :]
także leceee do sklepu, jeszcze OPŁATKÓW nie mamy !!! hehe oczywiście z naszego ulubionego sklepu nie mają stajenki, choinek itp nadrukowane, tylko... biedronkiALLELUJA
Ale ta babka żyje tak?

W wigilię potrącić kogoś! Skandal...
Jedź na te zakupy, bo przegapisz dzielenie sie opłatkiem!
Choinki można kupić:-) w realu juz wszystko wystawili

Stajenkę można żywą zrobić!
Ale mamy DZIDZIĘ na wigilię!!!!!!!!:-):-):-):-):-)
Cud normalnie!
reklama