reklama
madziara-kr
Fanka BB :)
nie dziwie sie, juz blisko bylo :-)mój się wczoraj zestresował![]()
luuuzna
Mama Alanka
mój się wczoraj zestresował![]()
Mój sie stresował jak 1 bóle miałam wtedy

I do teraz się stresuje

nowamagdak
Gdzie te Biedroneczki na wigilie ? 
ja jeszcze nie moge zasiąść bo czekam aż galaretka stężnieje/ stęgnie ? co za słowo beznadziejne ..
skocze zaraz z mężem po ostatnie zakupy bo dzisiaj wczesniej sklepy zamykają
przeważnie w wigilie chyba do 18:00 są to zdążymy 
kurcze u mnie pod domem, dokładnie na naszym podjeździe auto jakąś babcie potrąciło, jakiś młody koleś golfem..policja, straż pozarna, karetka, szkło pod bramą kurna, strażaki pojechali już, nie posprzątali
złoże skarge oczywiśce :]
także leceee do sklepu, jeszcze OPŁATKÓW nie mamy !!! hehe oczywiście z naszego ulubionego sklepu nie mają stajenki, choinek itp nadrukowane, tylko... biedronki

ALLELUJA
ja jeszcze nie moge zasiąść bo czekam aż galaretka stężnieje/ stęgnie ? co za słowo beznadziejne ..
skocze zaraz z mężem po ostatnie zakupy bo dzisiaj wczesniej sklepy zamykają

kurcze u mnie pod domem, dokładnie na naszym podjeździe auto jakąś babcie potrąciło, jakiś młody koleś golfem..policja, straż pozarna, karetka, szkło pod bramą kurna, strażaki pojechali już, nie posprzątali

także leceee do sklepu, jeszcze OPŁATKÓW nie mamy !!! hehe oczywiście z naszego ulubionego sklepu nie mają stajenki, choinek itp nadrukowane, tylko... biedronki

madziara-kr
haha ale odkrec sie przed wielkanoca :-) niezla fazaGdzie te Biedroneczki na wigilie ?
skocze zaraz z mężem po ostatnie zakupy bo dzisiaj wczesniej sklepy zamykająprzeważnie w wigilie chyba do 18:00 są to zdążymy
kurcze u mnie pod domem, dokładnie na naszym podjeździe auto jakąś babcie potrąciło, jakiś młody koleś golfem..policja, straż pozarna, karetka, szkło pod bramą kurna, strażaki pojechali już, nie posprzątalizłoże skarge oczywiśce :]
także leceee do sklepu, jeszcze OPŁATKÓW nie mamy !!! hehe oczywiście z naszego ulubionego sklepu nie mają stajenki, choinek itp nadrukowane, tylko... biedronkiALLELUJA
nowamagdak
mój sie zestresował jak mu powiedziałam, że lekarz powiedział żebym sobie z wiadrem wody weszła na 1wsze piętro to urodze
/oczywiście taki mały żarcik to był bo mam jeszcze miesiąc heh no ale facet jak to facet- na poważnie to wziął, i wczoraj patrze-a on z góry na dół wszystkie pokoje umył, korytarze, pomieszczenia w PIWNICY i schody na dworze 

hehehe czasem trzeba coś naściemniać, oni też potrafią ładnie sprzątać :-)

nowamagdak
haha ale odkrec sie przed wielkanoca :-) niezla faza
na wielkanoc to zazwyczaj ... turlam bałwana

madziara-kr
ale fajnie... moj robi przymiarki do tematu sprzatanie ....mój sie zestresował jak mu powiedziałam, że lekarz powiedział żebym sobie z wiadrem wody weszła na 1wsze piętro to urodze/oczywiście taki mały żarcik to był bo mam jeszcze miesiąc heh no ale facet jak to facet- na poważnie to wziął, i wczoraj patrze-a on z góry na dół wszystkie pokoje umył, korytarze, pomieszczenia w PIWNICY i schody na dworze
ale jak znam zycie na koniec bedzie blysk :-)
luuuzna
Mama Alanka
Gdzie te Biedroneczki na wigilie ?
skocze zaraz z mężem po ostatnie zakupy bo dzisiaj wczesniej sklepy zamykająprzeważnie w wigilie chyba do 18:00 są to zdążymy
kurcze u mnie pod domem, dokładnie na naszym podjeździe auto jakąś babcie potrąciło, jakiś młody koleś golfem..policja, straż pozarna, karetka, szkło pod bramą kurna, strażaki pojechali już, nie posprzątalizłoże skarge oczywiśce :]
także leceee do sklepu, jeszcze OPŁATKÓW nie mamy !!! hehe oczywiście z naszego ulubionego sklepu nie mają stajenki, choinek itp nadrukowane, tylko... biedronkiALLELUJA
Ale ta babka żyje tak?

W wigilię potrącić kogoś! Skandal...
Jedź na te zakupy, bo przegapisz dzielenie sie opłatkiem!
Choinki można kupić:-) w realu juz wszystko wystawili

Stajenkę można żywą zrobić!
Ale mamy DZIDZIĘ na wigilię!!!!!!!!:-):-):-):-):-)
Cud normalnie!
reklama