reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2009

reklama
Gdzie te Biedroneczki na wigilie ? :p
ja jeszcze nie moge zasiąść bo czekam aż galaretka stężnieje/ stęgnie ? co za słowo beznadziejne .. :p
skocze zaraz z mężem po ostatnie zakupy bo dzisiaj wczesniej sklepy zamykają :szok: przeważnie w wigilie chyba do 18:00 są to zdążymy :-D
kurcze u mnie pod domem, dokładnie na naszym podjeździe auto jakąś babcie potrąciło, jakiś młody koleś golfem..policja, straż pozarna, karetka, szkło pod bramą kurna, strażaki pojechali już, nie posprzątali :eek:złoże skarge oczywiśce :]
także leceee do sklepu, jeszcze OPŁATKÓW nie mamy !!! hehe oczywiście z naszego ulubionego sklepu nie mają stajenki, choinek itp nadrukowane, tylko... biedronki :-D:-D:-D ALLELUJA

ja jeszcze nie moge zasiąść bo czekam aż galaretka stężnieje/ stęgnie ? co za słowo beznadziejne .. :p
skocze zaraz z mężem po ostatnie zakupy bo dzisiaj wczesniej sklepy zamykają :szok: przeważnie w wigilie chyba do 18:00 są to zdążymy :-D
kurcze u mnie pod domem, dokładnie na naszym podjeździe auto jakąś babcie potrąciło, jakiś młody koleś golfem..policja, straż pozarna, karetka, szkło pod bramą kurna, strażaki pojechali już, nie posprzątali :eek:złoże skarge oczywiśce :]
także leceee do sklepu, jeszcze OPŁATKÓW nie mamy !!! hehe oczywiście z naszego ulubionego sklepu nie mają stajenki, choinek itp nadrukowane, tylko... biedronki :-D:-D:-D ALLELUJA
haha ale odkrec sie przed wielkanoca :-) niezla faza

mój sie zestresował jak mu powiedziałam, że lekarz powiedział żebym sobie z wiadrem wody weszła na 1wsze piętro to urodze :-D /oczywiście taki mały żarcik to był bo mam jeszcze miesiąc heh no ale facet jak to facet- na poważnie to wziął, i wczoraj patrze-a on z góry na dół wszystkie pokoje umył, korytarze, pomieszczenia w PIWNICY i schody na dworze :eek::eek::eek::eek::eek:
hehehe czasem trzeba coś naściemniać, oni też potrafią ładnie sprzątać :-)

mój sie zestresował jak mu powiedziałam, że lekarz powiedział żebym sobie z wiadrem wody weszła na 1wsze piętro to urodze :-D /oczywiście taki mały żarcik to był bo mam jeszcze miesiąc heh no ale facet jak to facet- na poważnie to wziął, i wczoraj patrze-a on z góry na dół wszystkie pokoje umył, korytarze, pomieszczenia w PIWNICY i schody na dworze :eek::eek::eek::eek::eek:
hehehe czasem trzeba coś naściemniać, oni też potrafią ładnie sprzątać :-)
ale fajnie... moj robi przymiarki do tematu sprzatanie ....
ale jak znam zycie na koniec bedzie blysk :-)

Ale ta babka żyje tak?:szok:
W wigilię potrącić kogoś! Skandal...
Jedź na te zakupy, bo przegapisz dzielenie sie opłatkiem!
Choinki można kupić:-) w realu juz wszystko wystawili:szok:
Stajenkę można żywą zrobić!
Ale mamy DZIDZIĘ na wigilię!!!!!!!!:-):-):-):-):-)
Cud normalnie!

reklama
Do góry