mea_osi
Mea, Agatka, Gabi i Mati
a gdzie nasz kochana Cherie ??
pewnie bidulka wymeczona cała akcja, współczuje
pisala do mnie jeszcze ze szpitala ze jak bedzie miala sile to sie tu zamelduje !!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
a gdzie nasz kochana Cherie ??
pewnie bidulka wymeczona cała akcja, współczuje
Świetnie, gratuluję:-)Cześć dziewczynki:-)
W końcu może będę mogła z Wami pogadać. Zdałam!! Zdałam to pieprzone koło z biochemii i to na 4. Kamień z serca mi normalnie spadł bo co roku kilka osób przez te koło leci na repetę. Mega dużo materiału i to same schematy i wzory, brr...
Dokładnie, ja też nie kupuję.Ja nie kupujęwystarczy ze dziecko bedzie w kombinezonie i owiniete kocykiem, no można zamiast kocyka posciel;-)ja dla Antka kupowałam i pozniej oddałam bo wcale z tej pościelki nie korzystałam.
Ja dziś mam powera do sprzątania i wiecznie coś robię:-) Dlatego nadrabiam parę stron co jakiś czas i dalej cosik sprzątam:-) Ale bez męczenia się.Dziewczyny, co zrobić żeby mi się chciało tak mocno jak mi się nie chce?;-) O sprzatanie pytam
a tą nową biedronkę otworzyli?I jestem mega wsciekla!!!!
w Biedronce po konikach na biegunach ani sladu!!!!
coz za pech... i co ja mam teraz mlodemu na swieta kupic???
a mi tak!!!Co do BOBKA to mnie sie on w ogole nie podoba!!! jakiś taki gumisiowaty jest!!
a tą nową biedronkę otworzyli?
a mi tak!!!