G
Georgina
Gość
Ahahaa ja idę zaraz się wykąpać i zrobić sałatkę
a po 18:00 wraca mąż
wiecie co on mi wczoraj powiedział???
leżę i mnie boli a on do mnie: ale masz odrosty na głowie"![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ahahaa ja idę zaraz się wykąpać i zrobić sałatkę
a po 18:00 wraca mąż
wiecie co on mi wczoraj powiedział???
leżę i mnie boli a on do mnie: ale masz odrosty na głowie"![]()
A Martuska dawała znać, że do szpitala się wybiera? Bo już mi się kobitki zaczynają mylić:-):-)A Martuśka z przyczajki, rach ciach i już tuli córę. :-)![]()
Mój też mówi do Perły by już wychodziła bo chce ją wreszcie po drugiej str brzuszka, ale ja go poprawiam, że Mała ma jeszcze czas.Mój od paru dni sobie uświadomił, co go czeka
Puka tylko do brzucha i pyta się "Aluś kiedy wychodzisz?"
ciekawe czy mu odpowiada![]()
A Martuska dawała znać, że do szpitala się wybiera? Bo już mi się kobitki zaczynają mylić:-):-)
Mi też się nie podoba.Co do BOBKA to mnie sie on w ogole nie podoba!!! jakiś taki gumisiowaty jest!!
ciuchy do prasowania uśmiechają się do mnie z drugiego końca sypialni... chyba muszę się nimi jutro zająć.
i znowu się zaczynają nudności, masakra...
Korzystają dziewuszki, klachają sobie, po porodach z dzidziusiami przy cycu nie będzie tu takiego ruchu:-):-)no ty ile was nadrobilam !!!!!!!!!!!!1 szalejuz sie dzis opilyscie normalnie.:-) a moze to tak tyuz przed porodem zaczyna wszystkim odbijac:
wiecie co tak sie zastanawiam czy nie przedyskutowac z ginem tego szpitala bo jak tak grypa teraz wszedzie panuje to wszelkie zbiorowiska ludzi sa malo bezpieczne !! a jak sobie bede siedziala spokojnie w domku to mam wieksze szanse sie tego pieronstwa ustrzec ...
ja dlatego nie chciałam zostać w szpitalu.