reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2009

reklama
emwu bardzo chciałabym pójść za Twoim przykładem :tak:
a ja myślałam, że ciężko kupić biustonosz z miseczką e, f... guzik prawda... najtrudniej kupić ładne a i b!:no:

nietrudno jest kupic z miseczka C ... miseczki F to albo namioty babcine albo masakryczna masakra !!! jedynie w UK jak dotad kupilam fajne biustonosze w duzych rozmiarach ... w porywach kilka modeli z triumpha !!!!

a jak dzis weszlam do sklepu z bielizna i pytam o biustonosze do karmienia to slysze
-"tak sa"
na co ja pytam
-"czy sa w duzych rozmiarach??"
-"tak sa"
-"a 90 F albo 95 E F ??"
-"oooo nieeeeeeeeeeee najwieksze to 90C !!!!!

Mi sie te staniki wcale nie podobaja. Dlatego tez nie kupuje. Kupilam kilka takich sztywnych ale wystarczajaco miekkich zeby cycek wyskoczyl :).
Jak sie zniszcza to wywale i kupie nastepny.
Po karmieniu i tak sobie silikony wstawie wiec wszystkie cyckonosze do smieci pojda.
Tylko na mnie nie krzyczcie ! :)
Marze o cyckach ponad 10 lat i chocby na mnie 1000 bab naskoczylo i tak sobie zrobie.
Musze tylko 4 miesiace od karmienia odczekac. Tak wiec na nastepna gwiazdke od mikolaja dostane cycki :) Juz ustalone.
:-) emwu - jeżeli tego właśnie chcesz to nikomu nic do tego. :tak:Silikonuj ile chcesz - tylko sie pochwal jak już będziesz miała odlotowe balony ;-)

A mi się mój biust podoba;D A Mój to w pełni zadowolony;D Mam teraz 75D, przed ciążą 75C. I problemów z kupnem staników nie mam. Aż dziwne, kiedyś miałam większe problemy.

Mea - zawsze sie wydaje ,ze A i B to nie problem ale uwierz - to jest problem.
My za malago nie mozemy kupic bo za malych nie ma a jak juz jest lekko przuciasny to splaszcza tak ,ze cycek znika.
W za duzy nie ma co wsadzic i wszystko wyglada tragicznie. Jeszcze jak sa mlode piersi to moze ladnie ale po dziecku mala piers to czasem wyglada tragicznie. Moje na szczescie az takie zle nie byly ale sporo musialam sie nachodzic zeby znalezx stanik w ktorym czulabym sie ladnie, sexi, i wygodnie.

nietrudno jest kupic z miseczka B ... miseczki F to albo namioty babcine albo masakryczna masakra !!! jedynie w UK jak dotad kupilam fajne biustonosze w duzych rozmiarach ... w porywach kilka modeli z triumpha !!!!

a jak dzis weszlam do sklepu z bielizna i pytam o biustonosze do karmienia to slysze
-"tak sa"
na co ja pytam
-"czy sa w duzych rozmiarach??"
-"tak sa"
-"a 90 F albo 95 E F ??"
-"oooo nieeeeeeeeeeee najwieksze to 90C !!!!!

no i widzisz, obie ponarzekamy! bo mnie w A ciśnie a w B mi latają na wszystkie strony świata.

reklama
Mea - zawsze sie wydaje ,ze A i B to nie problem ale uwierz - to jest problem.
My za malago nie mozemy kupic bo za malych nie ma a jak juz jest lekko przuciasny to splaszcza tak ,ze cycek znika.
W za duzy nie ma co wsadzic i wszystko wyglada tragicznie. Jeszcze jak sa mlode piersi to moze ladnie ale po dziecku mala piers to czasem wyglada tragicznie. Moje na szczescie az takie zle nie byly ale sporo musialam sie nachodzic zeby znalezx stanik w ktorym czulabym sie ladnie, sexi, i wygodnie.

Jezu, Kochana, nie jestem sama!!!

Do góry