Mexi
Fanka BB :)
ja w 1szej chwili tez sie o to balam... poszlam nawet lekarzowi powiedziec bo sie moge zadrapac i tak jest do dzis.. z tym ze mnie swedzi brzuch rece i nogi... mi za to lekarz pwoiedzial ze przy cholestazie swedzi cale cialo doslownie wszystko... a innej dziewczynie tu na forum powiedzial ze jak swedza nogi i rece to moze to byc oznaka cholestazy... takze moze lepiej to sprawdzic a najlpeij skonsultuj sie ze swoim ginem... mi powiedzial ze to od mojej opuchlizny bo jest bardzo duza i bardzo mocno skóra sie naciagnela.
Hmmm co lekarz to opinia. JA właśnie nie jest w ogóle opuchnięta. Gdyby to sedział tylko brzuch to jeszcze pół biedy- można uznać, że skóra się rozciąga. No ale na dłoniach i nogach chyba się nie rozciąga.
mysle ze badania dobrze jest zrobic ... jesli to falszywy alarm to sie uspokoisz !! a jak cos sie dzieje to bedzie podstawa do leczenia !!
W takim razie wybiorę się jutro na te badania. Może to nic takiego, ale lepiej sprawdzić. Tym bardziej, ze muszę też powtórzyć badania moczu, bo wyszły mi leukocyty i ginowi się to nie spodobało, ale powiedział, że może źle pobrana próbka.
Jedno wiem, nie chciałabym już teraz trafić do szpitala, bo mam jeszcze tyle rzeczy do zrobienia. Wyprawka nie skompletowana, torba też. Ale jak będzie trzeba, to oczywiście zdrowie dzieciaczka najważniejsze.