reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2009

ja w 1szej chwili tez sie o to balam... poszlam nawet lekarzowi powiedziec bo sie moge zadrapac i tak jest do dzis.. z tym ze mnie swedzi brzuch rece i nogi... mi za to lekarz pwoiedzial ze przy cholestazie swedzi cale cialo doslownie wszystko... a innej dziewczynie tu na forum powiedzial ze jak swedza nogi i rece to moze to byc oznaka cholestazy... takze moze lepiej to sprawdzic a najlpeij skonsultuj sie ze swoim ginem... mi powiedzial ze to od mojej opuchlizny bo jest bardzo duza i bardzo mocno skóra sie naciagnela.

Hmmm co lekarz to opinia. JA właśnie nie jest w ogóle opuchnięta. Gdyby to sedział tylko brzuch to jeszcze pół biedy- można uznać, że skóra się rozciąga. No ale na dłoniach i nogach chyba się nie rozciąga.

mysle ze badania dobrze jest zrobic ... jesli to falszywy alarm to sie uspokoisz !! a jak cos sie dzieje to bedzie podstawa do leczenia !!

W takim razie wybiorę się jutro na te badania. Może to nic takiego, ale lepiej sprawdzić. Tym bardziej, ze muszę też powtórzyć badania moczu, bo wyszły mi leukocyty i ginowi się to nie spodobało, ale powiedział, że może źle pobrana próbka.
Jedno wiem, nie chciałabym już teraz trafić do szpitala, bo mam jeszcze tyle rzeczy do zrobienia. Wyprawka nie skompletowana, torba też. Ale jak będzie trzeba, to oczywiście zdrowie dzieciaczka najważniejsze.

reklama
Jak myślicie suszona żurawine mozna kupic tylko w sklepie zielarskim... ?? w aptekach nie ma :-pa musze zakupic a do sklepu zielarskiego kawałek mam ;-)

Szybko się robi szybko sie najada i jest pyszne hehe:-)

No ba:-) czasami lubie sie po lenic i zrobic taki szybki obiad zwlaszcza ze mam dzis powera do sprzatania choc łeb mnie boli... ale juz mam mieszkanko posprzatane... zaraz jeszcze spakuje torbe dla siebie i malej i juz godnie bede mogla czekac:-)

Hmmm co lekarz to opinia. JA właśnie nie jest w ogóle opuchnięta. Gdyby to sedział tylko brzuch to jeszcze pół biedy- można uznać, że skóra się rozciąga. No ale na dłoniach i nogach chyba się nie rozciąga.

W takim razie wybiorę się jutro na te badania. Może to nic takiego, ale lepiej sprawdzić. Tym bardziej, ze muszę też powtórzyć badania moczu, bo wyszły mi leukocyty i ginowi się to nie spodobało, ale powiedział, że może źle pobrana próbka.
Jedno wiem, nie chciałabym już teraz trafić do szpitala, bo mam jeszcze tyle rzeczy do zrobienia. Wyprawka nie skompletowana, torba też. Ale jak będzie trzeba, to oczywiście zdrowie dzieciaczka najważniejsze.

uwierz ze rozciaga ale przy opuchliznie ja juz wczesniej pisalam ze mam rece i nogi jak serdelki nie inaczej.. no ale jak nie masz opuchlizny to warto sprawdzic te objawy!!

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Do góry