kopciuszek2107
Fanka BB :)
A ja znowu przekrecilam nika DAFFODIL

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Pewnie cos z magnezemDziewczyny, które były w szpitalu mam pytanie czy miałyście kroplówkę??? Jeśli tak to wiecie co to było???
DADOFIL popieram Meenie lekcewarzy sie takiego cisnienia
ja ci przypomne ze wlasnie dlaetego mialam wywolywany porod z corka w 36 tygodniu
nie moglam czekac nawet dnia dluzej
jest to niebezpieczne zarówno dla matki jak i dziecka!Ja sie naprawde dziwie ze ty lezalas w szpitalu na cisnienie i nic ci nie przepisali
bozesz przeciez to jest niebezpieczne.
A czy ten lek jest bez recepty?Bo z tego co wiem to kazdy lek na nadcisnienie jest tylko na recepte?
No to pieknie ze mala juz spi na swoim i ze nie bylo wiekszych protestow;-)GRATULUJE!
Ja bede robic placki ziemniaczane:-)
Lepiej zrob badaniebedziesz spokojniejsza.
Ja jadlam ale jak dla mnie sa za bardzo suche.
Fajnie ze jesteś:-)
Juz niedlugo;-)
A ja znowu przekrecilam nika DAFFODIL![]()
nie są bez recepty ale sasiadka ma apteke i u niej bez problemu dostaje a pozniej doniose recepte.. ten lekarz kazal poprosic bo powiedzialam ze w tej chwili nie mam mozliwosci podjechac do szpitala....
Dzień dobry!
takie małe Czesiowe powitanie
dzisiaj po 15-16 zaczynam sprzątać, gwałcić męża zacznę po 18:00
ja już chcę być "po"
dzisiaj mąż wychodząc z pracy powiedział "poczekaj z porodem aż wrócę z pracy bo chcę rodzić z Tobą"
rozczulił mnie
On mnie chyba kocha
nadrabiam Was paskudy-mam nadzieję,że nie zaczepiałyście Turbodymomana od rana![]()