kopciuszek2107
Fanka BB :)
A ja znowu przekrecilam nika DAFFODIL

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)

Pewnie cos z magnezemDziewczyny, które były w szpitalu mam pytanie czy miałyście kroplówkę??? Jeśli tak to wiecie co to było???
zeby skurczow nie bylo.DADOFIL popieram Meenie lekcewarzy sie takiego cisnienia
ja ci przypomne ze wlasnie dlaetego mialam wywolywany porod z corka w 36 tygodniu
nie moglam czekac nawet dnia dluzej
jest to niebezpieczne zarówno dla matki jak i dziecka!Ja sie naprawde dziwie ze ty lezalas w szpitalu na cisnienie i nic ci nie przepisali
bozesz przeciez to jest niebezpieczne.
A czy ten lek jest bez recepty?Bo z tego co wiem to kazdy lek na nadcisnienie jest tylko na recepte?
No to pieknie ze mala juz spi na swoim i ze nie bylo wiekszych protestow;-)GRATULUJE!
Ja bede robic placki ziemniaczane:-)
Lepiej zrob badaniebedziesz spokojniejsza.
Ja jadlam ale jak dla mnie sa za bardzo suche.
Fajnie ze jesteś:-)
Juz niedlugo;-)
A ja znowu przekrecilam nika DAFFODIL![]()

nie są bez recepty ale sasiadka ma apteke i u niej bez problemu dostaje a pozniej doniose recepte.. ten lekarz kazal poprosic bo powiedzialam ze w tej chwili nie mam mozliwosci podjechac do szpitala....
Dzień dobry!
takie małe Czesiowe powitanie
dzisiaj po 15-16 zaczynam sprzątać, gwałcić męża zacznę po 18:00
ja już chcę być "po"
dzisiaj mąż wychodząc z pracy powiedział "poczekaj z porodem aż wrócę z pracy bo chcę rodzić z Tobą"
rozczulił mnie
On mnie chyba kocha
nadrabiam Was paskudy-mam nadzieję,że nie zaczepiałyście Turbodymomana od rana![]()