D
daffodill
Gość
ok ja ide do mamci na herbate... wracam za niedlugo takze milo by bylo jakbym nie miala za wiele do nadrabiania.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
iiiiiihhhaaaa ! sama bym się na takim ogierze pobujała![]()
nie martw sie ja tak samo.. wiekszosc w biedrze kupuje bo cenowo naprawde maja taniej i fajne oferty czasem sie trafiaja specjalne:-) a soki Riviva z biedry sa boskie i tanie:-)
o jaaaaaaaaaaaa!
Co za profanacja normalnie!!
Własnie na rmfie leciała reklama... Jakaś poszarpana babka śpiewa kolędę "wśród nocnej ciszy" i słowa typu "czem prędzej się wybierajcie, na allegro podążajcie" czy coś w tym stylu.. No toż to szok! Dla spec-kretynów od reklamy to już nic świętego nie ma!! Wszystkie granice przekroczą..... #@$@%@!
ja mialam przez taka pompe puszczana kroplowke z tokoliza , wczesniej z fenoterolem...Dziewczyny, które były w szpitalu mam pytanie czy miałyście kroplówkę??? Jeśli tak to wiecie co to było???