reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2009

cześć dziewczyny jestem tu z Wami mało ale w miare mozliwosci pojawiam sie-tez jestem wkoncu grudniowa.

co do tych zakazów odwiedzin to chyba nie zabronia porodu rodzinnego ???????????????????????????

pozdrawiam

reklama
Dacie wiarę że ostatnie 1,5 h czytałam Was???
Choć już na oczy nie widzę to warto było:-):-):-)
Ja mogę na wigilię zrobić żur z ryby...

Kasiu jeszcze ode mnie wszytskiego najlepszego:-):-):-)

I co poczytałam...a teraz znów muszę iść bo w końcu trzeba się dzieckiem zająć;-)

Jestes dzielna!
Mi też się nie podoba.

Chyba robimy anty klub:-D

:szok:
to nieźle
W ogóle tam nie zaglądam, bo i tak nie nadążam z tym forum, a co dopiero z innymi ;-)

Lepiej nadążać z jednym, niż czytać po łebkach dwa:-p

Dziewczyny przecież to normalka - mówi się nawet Córeczka Tatusia :-D:tak:

SYNUŚ MAMUUUUUUUUUUUUSI!:-):-):-):-):-):-)

napij sie soku z żuka... on ma magiczna moc co bylo widac wczoraj u niektórych:-)

żuka? Hola była biedronka! ew stonka...

CC muszę mieć. Umówiłam się po prostu na konkretną datę, bo tak mi jest łatwiej, mogę jakoś poukładać swoje sprawy i na spokojnie jechać do szpitala. Planowe CC wykonuje się ok. 2 tyg przed terminem porodu (z OM mam na 16.12), więc kazał mi mój gin wybrać sobie jakiś termin początkiem grudnia. :-) :-) :-)

Dobre...tez bym tak chciała...

Dzień Dobryyy :]
troche było nadrabiania :> ja za chwilę znikam do sklepu jakieś mięska nakupić i poupychać w zamrażarce, nie bede sie musiała ruszać z domu przez jakiś czas :]

Do biedronki?

jzu nie reaguje.. przyzwyczailam sie.. ale zauwazylam ze dziewczyny pisza tez juz w skrocie Daffi... moze tak bedzie wygodniej:-)

Dadoffilek xD

jedyny sukces to wlansie mnie oswiecilo gdzie moglam schowac gorset od sukni i bingo:-) odnalazlam go:-) znow sukienke wysawialm hehe:-) ciekawe czy ja sprzedam

:szok: No w końcu!:-D wystawiłaś gdzie?

w Biedronce ostatnio widziałam spoko rękawiczki w promocji :D białe też były :-D

Nie no...:-D:-D

Jestem!
Mialam mieć test z angola, ale babka nie zrobiła:wściekła/y:
Chociaż i tak się nie uczyłam (patrz posty z dnia poprzedniego:-D) ale rano specjalnie wstałam, żeby zakuć...ehh

Aaaa i tata specjalnie do mnie dzwonił, żeby przekazać mi, że oglądał rano Kawę czy herbatę i widział mojego maila:laugh2:
NO chociaż ktoś!:-)

Odebrałam też wyniki badań - nie jest dobrze:no:
Wynik na GBS dodatni - mam paciorkowca:-(
Boże jak ja nie żałuję, że zrobiłam te badania, nie wiem co by się stało jakbym ich nie zrobiła i Aluś urodziły się SN...nie nawet nie chcę myśleć!
A tak podadzą mi tylko antybiotyk na szczęscie!

hehe kolezanka mi mowila ze na czas pomiedzy swietami a urodzeniem malenstwa mam sobie filtr ustawic w telefonie zeby dochodzily do mnie sygnaly tylko od meza i od mamy :) /nie da sie chyba tak ale o zasade chodzi/ !! bo idzie zwariowac jak sie ciagle slyszy to samo pytanie !!!

idzie dostać zajoba!

o to super bo już rok temu ją chciałam a nikt u mnie nie zna tytułu. A teraz słucham wham! last christmas tak mnie naszło coś pięknego:)

zjadłam
szukam
tylko żebym ja jeszcze wiedziała gdzie to może być:-D

cześć dziewczyny jestem tu z Wami mało ale w miare mozliwosci pojawiam sie-tez jestem wkoncu grudniowa.

co do tych zakazów odwiedzin to chyba nie zabronia porodu rodzinnego ???????????????????????????

pozdrawiam
kolejna Madziara :-) :p
no mam nadzieje, ja nie mam rodzinnego, ale nie wyobrazam sobie zeby maz nie mogl mnie odwiedzac

Jestes dzielna!

Chyba robimy anty klub:-D

Lepiej nadążać z jednym, niż czytać po łebkach dwa:-p

SYNUŚ MAMUUUUUUUUUUUUSI!:-):-):-):-):-):-)

żuka? Hola była biedronka! ew stonka...

Dobre...tez bym tak chciała...

Do biedronki?

Dadoffilek xD

:szok: No w końcu!:-D wystawiłaś gdzie?

Nie no...:-D:-D

Jestem!
Mialam mieć test z angola, ale babka nie zrobiła:wściekła/y:
Chociaż i tak się nie uczyłam (patrz posty z dnia poprzedniego:-D) ale rano specjalnie wstałam, żeby zakuć...ehh

Aaaa i tata specjalnie do mnie dzwonił, żeby przekazać mi, że oglądał rano Kawę czy herbatę i widział mojego maila:laugh2:
NO chociaż ktoś!:-)

Odebrałam też wyniki badań - nie jest dobrze:no:
Wynik na GBS dodatni - mam paciorkowca:-(
Boże jak ja nie żałuję, że zrobiłam te badania, nie wiem co by się stało jakbym ich nie zrobiła i Aluś urodziły się SN...nie nawet nie chcę myśleć!
A tak podadzą mi tylko antybiotyk na szczęscie!
ojej, ja mam wyniki w poniedzialek,
czyli SN mozliwe tylko podaja dzidkowi lekarstwa??

madziara23 muszę Cię rozczarować, ale prawdopodobnie zakaz odwiedzin= zakaz porodu rodzinnego:(

ja sie tak boje rodzic i nie wyobrażam sobie byc wtedy sama moj K bardzo mnie wspiera i czuje sie lepiej jak jest blisko:-(
ta grypa to juz mnie wku.......!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
powinni szkoły pozamykać zeby nie było tyle zarażen a oni czekaja na gwiazdke z nieba i kłuca sie o szczepionki:crazy:

reklama
Do góry