monia nie dołuj się. Nawet jeśli będziesz miała cesarkę, to dasz sobie radę. Niektóre dziewczyny lepiej dochodzą do siebie po cesarce niż inne po naturalnym. Może i u Ciebie tak będzie. Najgorsze jest to nastawienie się, przywykniesz do tej myśli. Nie łam się!
reklama
D
daffodill
Gość
Dadoffilek xD
No w końcu!
wystawiłaś gdzie?
PRZEŚLICZNA SUKNIA ŚLUBNA (823591064) - Aukcje internetowe Allegro
Pauluś89
Grudzień 2009
Ja zaraz będę spływać choć uwielbiam czytać to forum
mea_osi
Mea, Agatka, Gabi i Mati
Hej Dziewczyny, to ja :-)
Dawno się nie odzywałam, nie mam jakoś siły na pisanie, na nic nie mam siły i nic mi się nie chce:--
-(, złapałam strasznego doła- nawet nie wiem dlaczego.
Strasznie rozłożyła mnie ta informacja o tym, że Hania się przekręciła i siedzi główką w górze- nie źle pokrzyżowała mi tym plany i bardzo to przeżyłam, choć zareagowałam śmiechem i radością- mój B. i moja mama mówią, że jak się dowiedziałam to byłam taka szczęśliwa, że niby nic się nie stało- ale to chyba była moja reakcja na silny stres ( miałam tak już kilka razy m.in. uśmiechałam się jak mówiłam B, że jego mama ma wszędzie przerzuty i ma 2 tyg życia) może to nie to samo ale ja strasznie nie chciałam mieć cesarki.
Dziś na 20 idę do lekarza i okaże się co dalej ze mną., tak naprawdę niewiele czasu pozostało mi do porodu i jeśli będę mieć cesarkę to już na dniach a mnie to zamiast zmobilizować to zdołowało i snuje się po domu, nic nie robiąc- w domu burdel, nic nie poukładane, jeszcze lecą sobie w kulki z meblami- miały być tydzień temu, dali termin do jutra ale nie odpowiadają na maile- torba oczywiście nie spakowana
monia monia ... wez sie w garsc !!! jestes dzielna dziewczynka i ze wszystkim sobie poradzisz
Pauluś89
Grudzień 2009
Daffi śliczna")
mea_osi
Mea, Agatka, Gabi i Mati
powinnas dac jeszcze zdjecie zblizajace przod i tyl gory sukienki !!! bo z tych zdjec widac tylko dol !! no i daj zdjecie bez bukietu !! tak zeby to sukienka byla jak najlepiej wyeksponowana !!
D
daffodill
Gość
jest lepiej.. troszke mnie zaczelo kołatać po tym leku ale po pol godz zeszlo do 150/96 a teraz niedawno mierzylam to mialam 145/90... ale lezalam tez chwile zeby wypoczac no i dobrze ze sobie przeczytalam Twoja wiadomosc bo czas wziac magnezin... ja to zapominam strasznie o tabletkach!!i jak to ciśnienie, spadło Ci?
luuuzna
Mama Alanka
Kochana ,bo to leżeć trzeba a nie jak robocik chodzić !heh, dla mnie sukcesem jest mieć miękki chociaż przez chwilę...
ufffff, nadrobiłam. od rana zapierdzielam jak mały robocik - posprzątałam kuchnię, łazienkę, sypialnię, zrobiłam pranie ręczne, nastawiłam pralkę (zaraz druga tura pójdzie) i ulepiłam pierogi ruskie, zaraz będę jeść
Danielek wierzga, wije się jak wąż.

Ostatnia edycja:
reklama
D
daffodill
Gość
czemu wycięłaś swe lico?
po co inni maja patrzec na moja wtretna gębę