reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2009

reklama
Luuzna to ten sam co mój Streptococcus agalactiae )( nazywa sie GBS (nasz jest właśnie beta hemolizujący)
Ponoć antybiotyk chroni, na pewno w tym przypadku lepiej z nim wtedy niz bez niego...chociaż jestem anty-antybiotykowa
No ja też się naczytałam w necie o tym..i mam mega doła...ale wiem, ze trzeba informacje przez gęste sito cedzic..

w szkole sredniej podejrzewali u mnie nadcisnienie dzidziczne po tacie.. z tym ze jak zwykle grzeczna Justynka zrobila EKG ale do kardiologa nigdy wiecej nie poszla z tym wynikiem. pozniej przeszlo zaczelam oddawac krew tam to w ogole zawsze po 180/100 bo strsowe mimo ze sie w ogole nie balam... no i teraz w ciazy znow sie zaczelo dlatego bylam kilka dni w spzitalu ale na nadcisnienie nie dostalam nic.

i jak to ciśnienie, spadło Ci?

Dziewczyny, które były w szpitalu mam pytanie czy miałyście kroplówkę??? Jeśli tak to wiecie co to było???

u mnie fenoterol. ale są różne tokolityki.

Fuck!!! Znowu mi brzuch się stawia ja nie wyrobie

heh, dla mnie sukcesem jest mieć miękki chociaż przez chwilę...

ufffff, nadrobiłam. od rana zapierdzielam jak mały robocik - posprzątałam kuchnię, łazienkę, sypialnię, zrobiłam pranie ręczne, nastawiłam pralkę (zaraz druga tura pójdzie) i ulepiłam pierogi ruskie, zaraz będę jeść :tak:
Danielek wierzga, wije się jak wąż.

Boję się, chlernie się boję!!
Przeczytałam, że jakieś dziecko umarło po porodzie (matka była zarażona tą samą bakterią co ja), chociaż podali jej antybiotyk przed porodem!!
Chyba pójdę jutro do gin..niech mnie uspokoi!
W stanach podobno zakażenie to kwalifikuje do CC...
ja już sama nie wiem...teraz to się załamałam kompletnie!
Nigdy nie wierzyłam w sny, ale dziś sniło mi się, że reanimowałam Alusia, bo się prawie utopił...

Już nie chcę porodu...

ale wyobraz sobie tez kolejne z coraz wiekszym i wygadanym slodziakiem :)
magia :)
ja przyzna ze Św kiedys nie były dla mnie niczym szczegolny tzn były tylko dorośli psuli to wszystko cała atmosfere to zawsze byl czas najlepszy na kłutnie ale.....odkąd pojawił sie moj brat 7 lat temu i kiedy miał roczek te iskierki w jego oczch jak ubieralismy choinke i z roku na rok coraz fajniej jego tance przy kolendach raz jak mial3 lata zasnał z psem pod choinka to dopiero byl czad-dla dzieci to jest najwspanalszy czas w roku a my musimy sie starać zeby byl to czs szczegolny zeby mialy co wspominać;-);-);-)

ale się świątecznie zrobiło!

[ame="http://www.youtube.com/watch?v=lQEv6OPsvfY"]YouTube- Czerwone Gitary - Jest Taki Dzień[/ame]

to moja ulubiona :tak:

reklama
Boję się, chlernie się boję!!
Przeczytałam, że jakieś dziecko umarło po porodzie (matka była zarażona tą samą bakterią co ja), chociaż podali jej antybiotyk przed porodem!!
Chyba pójdę jutro do gin..niech mnie uspokoi!
W stanach podobno zakażenie to kwalifikuje do CC...
ja już sama nie wiem...teraz to się załamałam kompletnie!
Nigdy nie wierzyłam w sny, ale dziś sniło mi się, że reanimowałam Alusia, bo się prawie utopił...

Już nie chcę porodu...
na necie to duzo ******* wyczytasz, ja na ta swoja bakterie to juz mialam dawno zejsc,
robia to badanie zeby wiedziec i podac antybiotyk, nie martwiaj sie bo bedzie okej,
podobno teraz prawie kazdy ma jakas bakterie,
jak Cie to uspokoi to idz do lekarza, ja mam w pn kontrole to moge wypytac i pozniej tu napisac czy faktycznie trzeba cc

Do góry