D
daffodill
Gość
Ok moze kiedy indziej ktos mi to wytlumaczy... wyslalam w linku!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
no własnie ! niektóre to nawet chca cesarke(tak jak ja) wiec nie przejmuj sie ! widocznie tak miało byc i bedzie na pewno dobrze
![]()
jest lepiej.. troszke mnie zaczelo kołatać po tym leku ale po pol godz zeszlo do 150/96 a teraz niedawno mierzylam to mialam 145/90... ale lezalam tez chwile zeby wypoczac no i dobrze ze sobie przeczytalam Twoja wiadomosc bo czas wziac magnezin... ja to zapominam strasznie o tabletkach!!
bez bukietu to tylko eksponuje sie moj brzuszek:-)
dodam zdj przy nowej aukcji ewentualnie moge wyslac na maila jak znajda sie jacys zainteresowani:-) ale dzieki za rade:-)
ja dla siebie zawsze taka jestem... strasznie krytykuje sie:-)
zreszta przed chwila patrzalam na zdj z imprezy klasowej i jak patrze na nie to plakac mi sie chce... jaka ja szalona bylam i jak wygladalam... dziewczyny troszke brakuje mi czasow panienskich i tych szalenstw... etraz juz sobie na to nie pozwole ze pojade gdzies na noc bez meza i tak bede rozrabiac!!!
pokaze wam ta fote ale na zamknietym zeby kumpel z kumpela nigdy na nie nie tarfili:-)
kobieto to jest jeszcze za duzo !!!!!! co ty wogole jeszcze robisz w domu ??
a bralas slub w ciazy juz ? jesli tak to nie martw sie figura tylko napisz w opisie ze bylas w ciazy /duzo lasek szuka sukni dobrej na brzuszek/!!!
oj tam, no dobra, miałam cichą nadzieję, że coś mnie ruszy ale nic - jak mu się wcześniej spieszyło do mamusi to teraz nie chce wychodzić
no i dobrze, niech siedzi jeszcze.