reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2009

reklama
no własnie ! niektóre to nawet chca cesarke :-D (tak jak ja) wiec nie przejmuj sie ! widocznie tak miało byc i bedzie na pewno dobrze :tak:

ja na początku też byłam za cesarką ale zrezygnowałam -jestem jakas dziwna tak bardzo sie tego wszystkiego boje ,co noc mam koszmary ze rodze zrywam sie w nocy z krzykiem ,masakra.staram sie myslec pozytywnie o porodzie zaklepałam sobie platne znieczulenie ZO i przez chile myslalam ze bedzie super no ale urodzila moja kol ze szkoly rodzenia i miala zzo rodzila 16 godz a ci idioci zamiast robic jej cc meczyli ja dalej ur. synka ponad 4 kg wielkosci dwumiesiecznego dziecka pocieli ja dosyc moicno i co jej z tego zzo sama nie wiem co robić moze w okresie swiat beda zyczliwsi dla nas albo beda wsciekli ze musza pracowac -głupawki dostaje

jest lepiej.. troszke mnie zaczelo kołatać po tym leku ale po pol godz zeszlo do 150/96 a teraz niedawno mierzylam to mialam 145/90... ale lezalam tez chwile zeby wypoczac no i dobrze ze sobie przeczytalam Twoja wiadomosc bo czas wziac magnezin... ja to zapominam strasznie o tabletkach!!

kobieto to jest jeszcze za duzo !!!!!! co ty wogole jeszcze robisz w domu ??

bez bukietu to tylko eksponuje sie moj brzuszek:-)
dodam zdj przy nowej aukcji ewentualnie moge wyslac na maila jak znajda sie jacys zainteresowani:-) ale dzieki za rade:-)

a bralas slub w ciazy juz ? jesli tak to nie martw sie figura tylko napisz w opisie ze bylas w ciazy /duzo lasek szuka sukni dobrej na brzuszek/!!!

monia będzie dobrze. Moje maleństwo też siedzi na pupie, może faktycznie dla nich tak lepiej. Dzieciaczki są najważniejsze, a Ty jesteś twarda babka i dasz sobie radę.

ja dla siebie zawsze taka jestem... strasznie krytykuje sie:-)
zreszta przed chwila patrzalam na zdj z imprezy klasowej i jak patrze na nie to plakac mi sie chce... jaka ja szalona bylam i jak wygladalam... dziewczyny troszke brakuje mi czasow panienskich i tych szalenstw... etraz juz sobie na to nie pozwole ze pojade gdzies na noc bez meza i tak bede rozrabiac!!!

pokaze wam ta fote ale na zamknietym zeby kumpel z kumpela nigdy na nie nie tarfili:-)

A ja dalej nie mam dostepu do zamkniętego:-(

Przeczytałam, co fachowa ręka napisała o tych bakteriach i się troszkę uspokoiłam...wiedziałyście, że ponad 40% z nas ma to w sobie?:szok:
Mam nadzieję (a jak nie to dopilnuję OSOBIŚCIE!), że lekarze odpowiednio zareagują przed i po porodzie...już sie postaram, żeby wszystkie badnia Alusiowi zrobili po porodzie, a mi dali odpowiednie antybiotyki...

czesc laseczki:p nie nadrabiam was bo ni choroby nie dam rady......wiec jak cos sie wydarzylo-prosze o streszczenie:):-)

ja wlasnie bylam a usg:) moja panienka wazy 3050g lezy grzecznie glowka w dol i nie dala sie panu doktorowi podejrzec.......:-):-) chcial buzie poogladac ale ja raczka zaslonila i za zadne skarby nie dalo sie jej przekabacic:)

a najswiezsza wiadomosc jest taka ze moja przyjaciolka w nocy pojechala ze skurczami do lszpitala( a wczorakj jej mowilam ze w nocy zacznie rodzic:-):-)) no i juz lezy pod kroplowami przyspieszajacymi..... tylko sama -meza nie wpuscili bo oddzial zamkniety ze wzgledy na te cholerna swinska gype!!!!!

kobieto to jest jeszcze za duzo !!!!!! co ty wogole jeszcze robisz w domu ??

a bralas slub w ciazy juz ? jesli tak to nie martw sie figura tylko napisz w opisie ze bylas w ciazy /duzo lasek szuka sukni dobrej na brzuszek/!!!

tak to byl prawie 6 miesiac:-) napisałam w opisie o ciąży co by nie przestraszyl sie nikt wizualnie ze rozmair 46 to nie wiadomo co.. wcale taka nie ejst... tez duzo zalezy od kogo jest sukienka mam na mysli z jakiej kolekcji.. czekam poki co na meza.. ale takie cisnienie mialam w szpitalu i powiedzieli ze ok i nie dali mi nic wiec ...

reklama
Spadam po Miśka do szkoły, trzymajcie się ciepło.

Q.. jeszcze w firmie mojej idzie nie tak:wściekła/y::wściekła/y:. Jak sama nie dopilnuje się interesu to nikt tego niestety za Ciebie nie zrobi :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:. Każdy odwali swoje i ma resztę gdzieś, totalny tumiwisizm:-(

Do góry