reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2009

reklama
powinnas dac jeszcze zdjecie zblizajace przod i tyl gory sukienki !!! bo z tych zdjec widac tylko dol !! no i daj zdjecie bez bukietu !! tak zeby to sukienka byla jak najlepiej wyeksponowana !!

bez bukietu to tylko eksponuje sie moj brzuszek:-)
dodam zdj przy nowej aukcji ewentualnie moge wyslac na maila jak znajda sie jacys zainteresowani:-) ale dzieki za rade:-)

Przewredniłaś siebie samą!

ja dla siebie zawsze taka jestem... strasznie krytykuje sie:-)
zreszta przed chwila patrzalam na zdj z imprezy klasowej i jak patrze na nie to plakac mi sie chce... jaka ja szalona bylam i jak wygladalam... dziewczyny troszke brakuje mi czasow panienskich i tych szalenstw... etraz juz sobie na to nie pozwole ze pojade gdzies na noc bez meza i tak bede rozrabiac!!!

pokaze wam ta fote ale na zamknietym zeby kumpel z kumpela nigdy na nie nie tarfili:-)

Ja też się tam wcześniej nie wybieram...:no:

Mi powiedział gin, że 13.12 idę do szpitala i tam zostaję :wściekła/y:
No na pewno się dam, duże szanse :-D

Dziewczyny, które były w szpitalu mam pytanie czy miałyście kroplówkę??? Jeśli tak to wiecie co to było???

Fenoterol

oj tak! lepiej uwinąć się trochę wcześniej. ja Rozalkę urodziłam pod koniec 42 tyg! każdy dzień po terminie to katorga! psychiczna najbardziej.

Oj tak Jonasz miał być 4.01 a był 16 więc coś o tym wiem czekanie jest najgorsze :tak:

cześć dziewczyny jestem tu z Wami mało ale w miare mozliwosci pojawiam sie-tez jestem wkoncu grudniowa.

co do tych zakazów odwiedzin to chyba nie zabronia porodu rodzinnego ???????????????????????????

pozdrawiam

madziara23 muszę Cię rozczarować, ale prawdopodobnie zakaz odwiedzin= zakaz porodu rodzinnego:(

No właśnie się zastanawiałam jak to z porodami będzie. Jak mojego A. nie wpuszczą to ja nie rodzę:-p

jeszcze jakieś życzenia macie do Kotka?????
zaraz idę jeść
później spacer
sprzątanie
pranie i wszystko co możliwe żeby urodzić:tak:

Nie zapomnij o mężu :-D

ja przyzna ze Św kiedys nie były dla mnie niczym szczegolny tzn były tylko dorośli psuli to wszystko cała atmosfere to zawsze byl czas najlepszy na kłutnie ale.....odkąd pojawił sie moj brat 7 lat temu i kiedy miał roczek te iskierki w jego oczch jak ubieralismy choinke i z roku na rok coraz fajniej jego tance przy kolendach raz jak mial3 lata zasnał z psem pod choinka to dopiero byl czad-dla dzieci to jest najwspanalszy czas w roku a my musimy sie starać zeby byl to czs szczegolny zeby mialy co wspominać;-);-);-)

No właśnie moje dzieci tak kochają święta, ubieranie choinki itd. a jak na prezenty patrzą i jak szybko im w buziach znika kolacja wigilijna:tak:

monia nie dołuj się. Nawet jeśli będziesz miała cesarkę, to dasz sobie radę. Niektóre dziewczyny lepiej dochodzą do siebie po cesarce niż inne po naturalnym. Może i u Ciebie tak będzie. Najgorsze jest to nastawienie się, przywykniesz do tej myśli. Nie łam się!
no własnie ! niektóre to nawet chca cesarke :-D (tak jak ja) wiec nie przejmuj sie ! widocznie tak miało byc i bedzie na pewno dobrze :tak:

reklama
monia monia ... wez sie w garsc !!! jestes dzielna dziewczynka i ze wszystkim sobie poradzisz :) a nnoz sie zdziwisz jak sie dzis okaze ze hania znowu sie zwyrtnela ??!! ja sie jutro dowiem jak ta moja pannica siedzi :)

Nie przekręciła się, niestety czuję ją :-(
Znam kilka sposobów jak można pomóc dziecku przekręcić się, ja mam wielowodzie, więc byłoby jej łatwiej niż innym dzieciom, ale boję się, bo zawsze mała może zakręcić się w pępowinę, a tego strasznie się boję.

Nigdy o tym nie pisałam, ale mój misiek urodził się niedotleniony- miał obumarły kawałek mózgu- przy czym przy porodzie miał 10 pkt, nikt tego nie zauważył, tylko ja. Wielu lekarzy uważało mnie za chorą psychicznie, B mówili, żebym poszła do psychologa, a ja byłam uparta, aż trafiłam do neurologa z Centrum Zdrowia Dziecka, gdzie się okazało, że jednak miałam racje- rehabilitowałam Miśka 10 miesięcy, codziennie 4 - 5 razy dziennie, ale udało się:-) W wieku 10 m-cy dogonił swoich rówieśników :-D:-D:-D
To jest moja rada dla Was, matki mają instynkt i trzeba go słuchać.:-)
Kiedyś Wam dokładnie to opiszę- jak będziecie oczywiście chciały

Do góry