madziara-kr
Fanka BB :)
ale wyobraz sobie tez kolejne z coraz wiekszym i wygadanym slodziakiemLaski te święta pewnie będą dla nas najpiękniejsze
magia
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ale wyobraz sobie tez kolejne z coraz wiekszym i wygadanym slodziakiemLaski te święta pewnie będą dla nas najpiękniejsze
w szkole sredniej podejrzewali u mnie nadcisnienie dzidziczne po tacie.. z tym ze jak zwykle grzeczna Justynka zrobila EKG ale do kardiologa nigdy wiecej nie poszla z tym wynikiem. pozniej przeszlo zaczelam oddawac krew tam to w ogole zawsze po 180/100 bo strsowe mimo ze sie w ogole nie balam... no i teraz w ciazy znow sie zaczelo dlatego bylam kilka dni w spzitalu ale na nadcisnienie nie dostalam nic.
Dziewczyny, które były w szpitalu mam pytanie czy miałyście kroplówkę??? Jeśli tak to wiecie co to było???
Fuck!!! Znowu mi brzuch się stawia ja nie wyrobie
ja przyzna ze Św kiedys nie były dla mnie niczym szczegolny tzn były tylko dorośli psuli to wszystko cała atmosfere to zawsze byl czas najlepszy na kłutnie ale.....odkąd pojawił sie moj brat 7 lat temu i kiedy miał roczek te iskierki w jego oczch jak ubieralismy choinke i z roku na rok coraz fajniej jego tance przy kolendach raz jak mial3 lata zasnał z psem pod choinka to dopiero byl czad-dla dzieci to jest najwspanalszy czas w roku a my musimy sie starać zeby byl to czs szczegolny zeby mialy co wspominać;-);-);-)ale wyobraz sobie tez kolejne z coraz wiekszym i wygadanym slodziakiem
magia![]()
na necie to duzo ******* wyczytasz, ja na ta swoja bakterie to juz mialam dawno zejsc,Boję się, chlernie się boję!!
Przeczytałam, że jakieś dziecko umarło po porodzie (matka była zarażona tą samą bakterią co ja), chociaż podali jej antybiotyk przed porodem!!
Chyba pójdę jutro do gin..niech mnie uspokoi!
W stanach podobno zakażenie to kwalifikuje do CC...
ja już sama nie wiem...teraz to się załamałam kompletnie!
Nigdy nie wierzyłam w sny, ale dziś sniło mi się, że reanimowałam Alusia, bo się prawie utopił...
Już nie chcę porodu...