kasia limerick
Fanka BB :)
dnia 17.`11 .2009 o godz 2;22 przyszla na swiat nasza corcia leah.waga 2530g.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
NO I SKONCZYLO SIE ROMAKOWANIE !!!!
tesciowa wrocila bez ostrzezenia !!!!!![]()
o żesz... nie zazdroszczę...
a u mnie trwają tańce w brzuchu, aż boli i kłuje
kto powiedział, że pod koniec ciąży dziecko jest mniej aktywne??![]()
Mea to daj znać co Ci gin powie, lepiej poznać kilka opinii:-)
dnia 17.`11 .2009 o godz 2;22 przyszla na swiat nasza corcia leah.waga 2530g.
Spicie?
To ja zacznę od początku: zgwałcilam wczoraj T!:-) udało się, ale wzięłam go podstępem
od 2.30 spać nie mogę, bo wiecznie czuję, że mi śluz upływa...ma dziwny zapach trochę, ale nie wiem czy to przypadkiem nie przez ten gwałt. Skórcze mnie znów łapią, ale od paru dni to dla mnie normalka...spać nie mogę, ryczę z byle powodu, denerwuje się wszystkim dokoła! Już brak mi sił na to wszystko. Idę coś wypić chyba - najlepiej kawkę, a dziś może połaże do bólu po tych schodach, albo walnę sobie spacer gdzieś, bo zwariuję!
Natalka mamy jeszcze bity tydzień!
a może dziś się zacznie? Dam z siebie wszystko...juz czuję, że czekają mnie pielgrzymiki schodowo - spacerowe..
Hehehe zgwałciłaś? A się nie umawiałysmy nooo
Martwi mnie ten śluz lecący teraz...i jego zapach, taki dziwny, nawet nie wiem jak go opisać, ale coś mi na pewno przypomina...tylko co...
młody mnie boksuje na dole i rozpycha się nóżkami po bokach.
A poza tym witam z rana:-)
no w sumie najpierw wypadałoby się przywitac:-)
moze u Ciebie się zacznie ale u mnie to jeszcze troche czasu wymaga... po wczorajszym skubaniu się z mężem nabrałam takiej ochoty jakiej przez całą ciążę nie miałam... stwierdziłam że raz dziennie to obowiązek bo wpologu już niestety nie bedzie takiego wyjścia...
A ten śluz to może jakaś infekcja?? a nadal jest przezroczysty czy jakis kolor w sobie zawiera???
Taki słomkowy bardziej niz żółty...podobno przy tych bakteriach tak się dzieje, że wydziela się, ale jakos wcześniej te bakterie były też, ale nie taki intensywny
Od przedwczorak mam głupi nawyk bujania się na boki, bo mnie chyba spojenie boli, a to mi jakąś ulgę przynosi...
a będę sie bujać
Lepsze to, niż bezczynne czekanie
A o czym dziś pieprzymy? Wczoraj były kolędy, to dziś może ozdóbki świateczne?
Boziuu ja nie mam nic w nowym domuNawet głupiej bombki