reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2009

reklama
Mea to daj znać co Ci gin powie, lepiej poznać kilka opinii:-)

musze to dopisac do listy pytan !! kurna ja jutro nie wyjde z gabinetu wczesniej jak po pol godzinie !! /baby mnie w poczekalni potem zlinczuja !!/

w sklepie- w hurtowni u mnie 1190zł- 5% rabatu
a w normalnym sklepie 1199+ folia i moskitiera. Ja akurat zamówiłam w hurtowni, będzie za jakiś miesiąc

kurde a u nas nie ma zadnej hurtowni w okolicy ... chyba zamowie w tym sklepie internetowym BoboWozki ... wychodzi mi tam najtaniej !!

dobra ja juz spadam do lozka bo jutro czeka mnie ciezki dzien !! /i znowu mnie maz nie ogolil przed wizyta ... tak miedzy to zawsze znajdzie czas a na dzien przed jakos sie nam nie udaje !!!/ bede musiala pomeczyc sie jutro sama ale watpie zeby mi sie udalo !!

Wczorajsza głupawka w Waszym wydaniu jest przerażająca! Sama nie wiem czy powinnam czytać o tym przed snem, bo teraz będzie mi się śniła Biedronka ;-)

Co do biustonoszy to się załamałam i kupiłam dziś dwa na allegro od tej samej kobitki. Zostało mi mało czasu, acoś muszę przecież mieć!
BIUSTONOSZ STANIK DO KARMIENIA 95D BIAŁY (797282465) - Aukcje internetowe Allegro ten i taki sam czarny u tej samej babki. Nie są jakieś fantastyczne, ale są tanie i może wystarczą. Za to nagle dotarła do mnie myśl - fajnie, stanik z odpinanym cycem jest, ale jak się do niego dobrać? Będę musiała chyba kupić jakieś koszulki albo koszule, bo przecież swetry przez głowę i t-shirty raczej nie mają sensu?! I znowu zaczyna się szukanie czegoś do założenia na siebie :no: Do tego nie pamiętam gdzie wcisnęłam spodnie sprzed ciąży i przyjdzie mi też pewnie kupić ze dwie pary na początek... A już myślałam, że wszystko mam :-( Będę biegać w samym staniku i dresach chyba :wściekła/y::zawstydzona/y:

no to jak tylko misia sie nie bedzie spieszyc to przynajmniej bedzie grudniowym maluszkiem :)

Akozka zrób sobie CC 1.12:-D
zrób mi prezent na imieniny:tak:

No to typowo grudniowe dzieciąteczko się szykuje:-)

Zobaczymy jak jej to wyjdzie ;-) Na razie mam wrażenie, że znowu zaczyna się kręcić i chować przed światem. Czuję ją tuż pod biustem, nie mogę nic zrobić, nawet się obrócić w pasie, bo mnie zaczyna gnieść i boleć. Chyba jej się kompletnie kierunki pomyliły i chce wyjść gardłem! :szok: Za te 2 tygodnie to jej będą szukać nie wiem gdzie...

I znikam spać, bo chyba mnie jakieś przeziębienie łapie. Głowa mi pęka od dwóch dni i nic nie pomaga... Coś z zatokami chyba mnie dopadło :-( Do tego Marcin się dziś zaszczepił i jest biednym umierającym facetem... Same nieszczęścia...
Dobranoc Dziewczyny!

Ja wybieram Nivea ale jakos nie moge nic kupic do kapieli:no:na wiekszosci pisze ze mozna stosowac dopiero po miesiacu:tak:a wy dziewczyny co zakupilyscie z Nivei?
Ja jak nie znajde czegos do kapieli to kupie chyba z Zjai:tak:

Ja na poczatek samym mydełkiem:tak: kupiłamtylko oliwkę,mydełko i szampon;-)

Mea ja kupiłam bartatinew tym sklepie, maja tez fyna:tak: bardzo szybka przesyłka i maja duży wybór wózków od ręki:tak:
to aukcja z fynem
2 w 1 - FYN 4ds 2009 Jedo + GRATISY (817116042) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy

O matulku, ja nie kupiłam szamponu dla Dzidzi, w ogóle nie pomyślałam o tym. Ale może będzie łysa;D Hehe. Ale mam mydełko, kremik pielęgnacyjny nawilżający, oliwkę, Sudocrem w razie czego, ale to mam tylko dlatego, że próbki podostawałam:p I próbkę czegoś na odparzenia też mam.

musze to dopisac do listy pytan !! kurna ja jutro nie wyjde z gabinetu wczesniej jak po pol godzinie !! /baby mnie w poczekalni potem zlinczuja !!/

kurde a u nas nie ma zadnej hurtowni w okolicy ... chyba zamowie w tym sklepie internetowym BoboWozki ... wychodzi mi tam najtaniej !!

U mnie te 1199 kosztował w kiddie. Może u Ciebie w okolicy też jest? I naprawdę warto sprawdzić w sklepach, ja się pozytywnie zdziwiłam. Tylko zaznaczam że ja mówię o cenie bez fotelika!! Tylko gondolka i spacerówka. Z fotelikiem faktycznie w bobowózkach jest taniej

reklama
Do góry