Lilijka
Grudnióweczka 2009
Mea to daj znać co Ci gin powie, lepiej poznać kilka opinii:-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
a gdzie kupowalas ? w sklepie czy na sieci ??
Mea to daj znać co Ci gin powie, lepiej poznać kilka opinii:-)
w sklepie- w hurtowni u mnie 1190zł- 5% rabatu
a w normalnym sklepie 1199+ folia i moskitiera. Ja akurat zamówiłam w hurtowni, będzie za jakiś miesiąc
no to jak tylko misia sie nie bedzie spieszyc to przynajmniej bedzie grudniowym maluszkiem![]()
Akozka zrób sobie CC 1.12
zrób mi prezent na imieniny![]()
No to typowo grudniowe dzieciąteczko się szykuje:-)
Ja wybieram Nivea ale jakos nie moge nic kupic do kapielina wiekszosci pisze ze mozna stosowac dopiero po miesiacu
a wy dziewczyny co zakupilyscie z Nivei?
Ja jak nie znajde czegos do kapieli to kupie chyba z Zjai![]()
musze to dopisac do listy pytan !! kurna ja jutro nie wyjde z gabinetu wczesniej jak po pol godzinie !! /baby mnie w poczekalni potem zlinczuja !!/
kurde a u nas nie ma zadnej hurtowni w okolicy ... chyba zamowie w tym sklepie internetowym BoboWozki ... wychodzi mi tam najtaniej !!