D
daffodill
Gość
Dafii do niedawna miałam to samo ale na szczęście już jest ok. U Ciebie napewno też sie poprawi.
Wierzę w to mocno i dlatego się nie łamie:-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dafii do niedawna miałam to samo ale na szczęście już jest ok. U Ciebie napewno też sie poprawi.
Lajtway stawia się brzuszek co jakiś czas ale nie jest tak źle.
My czekaliśmy na wypłatę 2 miesiące a mój potem zzmienił pracę i odrazu awansował. Tylko szkoda, że skoro teraz jest majstrem- brygadzistą to wyjeżdża z ekipą do Warszawy i co dwa tyg będę go widzieć
Jest mi ciężko:-( ale on mi mówi, że robi to dla nas i, że chce żeby jego synkowi i nam nic nie brakowało. Fakt kasa będzie nam potrzebna zwłaszcza, że tam będzie miał podwójną stawkę a ja nie będę czuła się aż tak samotna bo będę u rodzicówja bym tego nie zniosla... ja sobie nie wyobrazam dnia bez meza!!! w koncu mam tylko jego z kim moge sie dogadac w 100%
Jest mi ciężko:-( ale on mi mówi, że robi to dla nas i, że chce żeby jego synkowi i nam nic nie brakowało. Fakt kasa będzie nam potrzebna zwłaszcza, że tam będzie miał podwójną stawkę a ja nie będę czuła się aż tak samotna bo będę u rodziców![]()
Jest mi ciężko:-( ale on mi mówi, że robi to dla nas i, że chce żeby jego synkowi i nam nic nie brakowało. Fakt kasa będzie nam potrzebna zwłaszcza, że tam będzie miał podwójną stawkę a ja nie będę czuła się aż tak samotna bo będę u rodziców![]()
nie ma nic gorszego niż facet którego coś boli
zaraz zwariuję![]()
O niebiosa - opuchlizna mi zeszła dziś ze stóp! Znów mam kostkiNie wierzę...
ja bym tego nie zniosla... ja sobie nie wyobrazam dnia bez meza!!! w koncu mam tylko jego z kim moge sie dogadac w 100%
dziewczyny ja zmykam polezec!!!
znow mnie starsznie glowa boli tylko ze tym razem nie ogarniam tego bolu....
zajrze do was pozniej jak bede miala sile:-)