reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2009

Hej, to jeszcze nie tak źle :-) głowa do góry!

Nie chcę Ci tu pisać, że ja mam gorzej, nie o to mi chodzi, ale zobacz: twój mężczyzna będzie w tej samej strefie czasowej co ty, możesz do niego w każdej chwili zadzwonić, w razie czego - w ciagu pół dnia, jednego dnia może do Ciebie przyjechać... no i jeszcze będziesz go widzieć co 2 tygodnie :-)
Wiem, że takie rozstania są ciężkie, bardzo ciężkie, sama to przerabiałam już parę razy.

U mnie zostaje tylko gg/skype i to nie zawsze, ewentualnie telefon od niego, bo dla mnie to za duży koszt dzwonić na drugi koniec świata...
Fakt to już ciężko jest.
My to chyba cały czas na tel wisieć będziemy:tak: oczywiście jak już pracę skończy a Aluś spać będzie

reklama
Cześć Dziewczynki,

Miłego dnia,

Stukam się herbatką

p.s. I kolejna grudnióweczka rozpakowana z przyczajki. Kasia Limerick of course.

witam z rana :) widze ze mamy nowa mamuske ??!!??!!

u mnie pogoda zachecajaca :) swieci piekne sloneczko :) tylko dlaczego wychodzac z sypialni musialam wejsc w kleby dymu ??!!??

witam z rana :) widze ze mamy nowa mamuske ??!!??!!

u mnie pogoda zachecajaca :) swieci piekne sloneczko :) tylko dlaczego wychodzac z sypialni musialam wejsc w kleby dymu ??!!??

Na mnie to się palacze rodzinni obrazili:-D I dobrze!
Powiedziałam wszystkim, że jak mają już mnie odwiedzać, to palic tylko na balkonie!
I guzik mnie obchodzi, że zimno, wieje i deszcz pada! Ja dzidzi i siebie nie będę truć nigdy!

reklama
I ja się witam tyle że nie wyspana:no:
Hania chora i trochę czasu musiałam w nocy przy niej spędzić ale uparłam się że jej nie wezmę do siebie;-)

Mea ja też tak mam w domu...jak otwieram drzwi na dół to jakbym w twarz smrodem dostała:-):wściekła/y:

Do góry