reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2009

reklama
Na mnie to się palacze rodzinni obrazili:-D I dobrze!
Powiedziałam wszystkim, że jak mają już mnie odwiedzać, to palic tylko na balkonie!
I guzik mnie obchodzi, że zimno, wieje i deszcz pada! Ja dzidzi i siebie nie będę truć nigdy!
U mnie od początku małżeństwa obowiązuje zakaz palenia w domu, nawet mama wzięła ze mnie przykład i wygania tatę na balkon.

Monia a ile waży twoje szczęście??

Szczerze mówiąc nie wiem, bo za bardzo nie nastawiam się na prawidłowość tych pomiarów i wiem, że są często przekłamane.
Ale 3 listopada u jednego lekarza ważyła 2720 g
16 list- nie mierzyliśmy jej- wtedy okazało się, że fiknęła głową w górę
wczoraj 19 list - u innego lekarza- ważyła 2805g - tak więc jak dobrze widać pomiary zależą od aparatu i ręki która je robi i jakoś przestałam przywiązywać do tego wagi- no bo niby jest +/- 20 % i którą wagę powinnam uznać za prawidłowszą :-p

a co ty myslisz ze od razu musi sie zrobic wielka ciura ?? moze peknac i wody wtedy sie sacza po malu /czesto sie nawet nie wie o tym ze to wody plodowe !!
ponoc w aptece sa jakies wkladki ktore sie odpowiednio zabarwiaja jak sie wody sacza ...

Nie no wiem, że mogą się sączyć, tak samo jak od razu odpłynąć...
właśnie czytam o tych 'testach' na wody plodowe...zobaczę co będzie...chyba spadam gdzieś, bo naprawdę oszaleję w domu...

Mea? A Ty chyba dziś idziesz do lekarza, o ile się nie mylę?

Ciekawe jak tak Twoja córeczka, tutaj na forum ( jak byłaś na imprezie) mamuśki podejrzewały, że nasze laski skumały się w sprawie swojego zachowania, ale ze względu na dzielącą nas odległość bardziej stawiam na zbieżność zachowania córeczek do imienia mam:-D:-D:-D

reklama
Do góry