reklama
luuuzna
Mama Alanka
nie wiem ... ja sobie to wyobrazam jako takie ciagle saczenie sie wodnistego sluzu ?? ale trudno mi to okreslic ... ale to jest typowe ze po stosunku moze delikatnie peknac pecherz plodowy ...
ja sie zbieram na jakis czas do lazienki![]()
delikatnie PĘKNĄĆ?

mea_osi
Mea, Agatka, Gabi i Mati
delikatnie PĘKNĄĆ?![]()
a co ty myslisz ze od razu musi sie zrobic wielka ciura ?? moze peknac i wody wtedy sie sacza po malu /czesto sie nawet nie wie o tym ze to wody plodowe !!
ponoc w aptece sa jakies wkladki ktore sie odpowiednio zabarwiaja jak sie wody sacza ...
U mnie od początku małżeństwa obowiązuje zakaz palenia w domu, nawet mama wzięła ze mnie przykład i wygania tatę na balkon.Na mnie to się palacze rodzinni obraziliI dobrze!
Powiedziałam wszystkim, że jak mają już mnie odwiedzać, to palic tylko na balkonie!
I guzik mnie obchodzi, że zimno, wieje i deszcz pada! Ja dzidzi i siebie nie będę truć nigdy!
malgorzata_n
Fanka BB :)
delikatnie PĘKNĄĆ?![]()

Monia a ile waży twoje szczęście??
Szczerze mówiąc nie wiem, bo za bardzo nie nastawiam się na prawidłowość tych pomiarów i wiem, że są często przekłamane.
Ale 3 listopada u jednego lekarza ważyła 2720 g
16 list- nie mierzyliśmy jej- wtedy okazało się, że fiknęła głową w górę
wczoraj 19 list - u innego lekarza- ważyła 2805g - tak więc jak dobrze widać pomiary zależą od aparatu i ręki która je robi i jakoś przestałam przywiązywać do tego wagi- no bo niby jest +/- 20 % i którą wagę powinnam uznać za prawidłowszą

luuuzna
Mama Alanka
a co ty myslisz ze od razu musi sie zrobic wielka ciura ?? moze peknac i wody wtedy sie sacza po malu /czesto sie nawet nie wie o tym ze to wody plodowe !!
ponoc w aptece sa jakies wkladki ktore sie odpowiednio zabarwiaja jak sie wody sacza ...
Nie no wiem, że mogą się sączyć, tak samo jak od razu odpłynąć...
właśnie czytam o tych 'testach' na wody plodowe...zobaczę co będzie...chyba spadam gdzieś, bo naprawdę oszaleję w domu...
Mea? A Ty chyba dziś idziesz do lekarza, o ile się nie mylę?
Ciekawe jak tak Twoja córeczka, tutaj na forum ( jak byłaś na imprezie) mamuśki podejrzewały, że nasze laski skumały się w sprawie swojego zachowania, ale ze względu na dzielącą nas odległość bardziej stawiam na zbieżność zachowania córeczek do imienia mam

Ciekawe jak tak Twoja córeczka, tutaj na forum ( jak byłaś na imprezie) mamuśki podejrzewały, że nasze laski skumały się w sprawie swojego zachowania, ale ze względu na dzielącą nas odległość bardziej stawiam na zbieżność zachowania córeczek do imienia mam

reklama