reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2009

reklama
Jak cholera:-(

A żeby szybciej urodzic to fakt, pomaga sexik, chodzeniepo schodach, wieszanie firanek- generalnie wszystkie czynności które wymagają wymachiwania rękami no i gorąca kapiel.
to zabobony:-D
ja jeszcze jestem w dwupaku a już wypróbowałam wszystko:tak:
i nic!!!

Chyba jesteśmy na tym samym etapie ciąży?:laugh2::laugh2:
no i na tym samym etapie niczego
a jak Lenka postanowi wyjść w 42 tygodniu???:tak:
Chyba bym się zastrzeliła

Ostatnio położna mi mówiła, ze czop wcale nie musi wygladać jak czop, czasami jest to po prostu troszke większa ilość śluzu, że częstokobiety nie wiedzą że im odszedł..... widac na to nie ma reguły;-)
pocieszasz mnie???:tak:

Boję się, że Aluś odpłaci mi podwójnie jak się pojawi na świecie:-D:-D
I będzie: to za kawę, to za colę, to za firnaki, to za schody, to za sex:-D:-D:-D
a pizza/kebaby/czekolada/chipsy???:-D

NIE MAM SIE W CO UBRAC !!! niech mnie ktos przytuli !!!!!!!!!!!11
ja też
spodni ciążowych mam dość a pomyśleć że tak sie nie mogłam doczekać siódmego miesiąca żeby je wreszcie założyć:tak:
jaki człowiek jest głupi:tak:

to zabobony:-D
ja jeszcze jestem w dwupaku a już wypróbowałam wszystko:tak:
i nic!!!

no i na tym samym etapie niczego
a jak Lenka postanowi wyjść w 42 tygodniu???:tak:
Chyba bym się zastrzeliła

pocieszasz mnie???:tak:

a pizza/kebaby/czekolada/chipsy???:-D

ja też
spodni ciążowych mam dość a pomyśleć że tak sie nie mogłam doczekać siódmego miesiąca żeby je wreszcie założyć:tak:
jaki człowiek jest głupi:tak:

to mnie Julka za fast foody i takie niezdrowe jedzenie i picie gazowanego cala ciaze jak tylko sie urodzi chwyci rekoma za szyje i udusi:-)

witam sie kurna juz dlugo z wami jestem hhehe i nawet sniadania nie jadlam mozna sie zaglodzic przez forum hehe tylko czytam czytam i nadrabiam ale juz koniec heh ide w koncu cos oszamac:-) i znow piatek ukochany wyczekany piatek i zaczynaymy 37 tydzien ale super:-):-):-)

czesc laseczki:p nie nadrabiam was bo ni choroby nie dam rady......wiec jak cos sie wydarzylo-prosze o streszczenie:):-)

ja wlasnie bylam a usg:) moja panienka wazy 3050g lezy grzecznie glowka w dol i nie dala sie panu doktorowi podejrzec.......:-):-) chcial buzie poogladac ale ja raczka zaslonila i za zadne skarby nie dalo sie jej przekabacic:)

a najswiezsza wiadomosc jest taka ze moja przyjaciolka w nocy pojechala ze skurczami do lszpitala( a wczorakj jej mowilam ze w nocy zacznie rodzic:-):-)) no i juz lezy pod kroplowami przyspieszajacymi..... tylko sama -meza nie wpuscili bo oddzial zamkniety ze wzgledy na te cholerna swinska gype!!!!!

Na jaki szpital nie wpuscili ??

mataka a gdzie koleżanka rodzi? Na Jaczewskiego? Bo słyszałam, że tam zakazali odwiedzin. Czy w kolejnym szpitalu pojawił się zakaz?
Na staszica lezy juz pacjet z Ah1n1 :crazy::crazy:

O niebiosa - opuchlizna mi zeszła dziś ze stóp! Znów mam kostki:szok: Nie wierzę...
A ja wciaz szukam swoicj kostek :-D

witam z rana :) widze ze mamy nowa mamuske ??!!??!!

u mnie pogoda zachecajaca :) swieci piekne sloneczko :) tylko dlaczego wychodzac z sypialni musialam wejsc w kleby dymu ??!!??

U mnie tez piekna sloneczna pogoda:-)

reklama
Do góry