Pauluś89
Grudzień 2009
Ma ksero w gabinecie i jak będzie chciał to sam skserujeno nie ma sensutylko w razie czego skseruj sobie ten wypis - gdyby gin potrzebował go do kartoteki.

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ma ksero w gabinecie i jak będzie chciał to sam skserujeno nie ma sensutylko w razie czego skseruj sobie ten wypis - gdyby gin potrzebował go do kartoteki.
oczywiście, wszystkich badań które Ci robili, włącznie z usg (jeśli miałaś robione) i ktg.
Taja szczuplutka?? Ile ty masz wzrostuja na wypisie ktg nie mialam... hmm znow u mnie inna filozofia... heheh
a mi sie wzielo na wspomnienia i ogladam wlasnie swoja 100ke oczywiscie moj maz jej nie widzial bo raczej nie zdzierzyl by widoku czlowieka z ktorym kiedys bylam hehe ale wspaniale jest tak powrocic.. hehe jeszcze wtedy wazylam 44kg:-)
Taja szczuplutka?? Ile ty masz wzrostu
Heh ja 172 i w chwilach szczęścia do 58 schodziłąm heh168 cm... ale to bylo dawno temu heheh
Heh ja 172 i w chwilach szczęścia do 58 schodziłąm heh
Ja też już nie zamierzam tak wcześnie jechać. Wolę w domu poczekać
ja za HCV placilam chyba 18 zł..
najdrozsza jest toxoplazmoza masakra 50zl... dlatego moje 1sze badania w ciazy wysniosly mnie 103zl![]()
Hm ja 85spokojnie teraz mam 87 i juz nigdy niue ebde tyle wazyc!!! pozatym chcialabym chociaz do 60 zejsc