W
wika_20
Gość
widze ze duzo nas sportsmenek tu jest:-)
Tak a kto jeszcze i jakie dyscypliny ?? jakies osiagniecia

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
widze ze duzo nas sportsmenek tu jest:-)
Ja tak w nocy miałąm spać nie mogłam brzuch bolał, kręgosłup i spojenie ale jakoś przeszło...Jeju nie wiem co już ze mna. Połknęłam nospe a brzuch boli jak na okres i twardy((((((((
dziwne,ze nie robiliMi nie robili HBS w szpitalu.. u nas to zawsze inaczej musi byc
Ja tak w nocy miałąm spać nie mogłam brzuch bolał, kręgosłup i spojenie ale jakoś przeszło...
dla mnie te pielgrzymki to powinnym byc zawsze zakazane ! to jest przecież chore ! ludzie nie maja za grosz taktuNo i uważam, że to jest dobre rozwiązanie, nie do końca zgadzam się z pielgrzymkami całych rodzin na porodówkę
A nie chce znów na patologiemały coraz mniej się rusza
![]()
Dokładnie !Antygen HBs
W ostatnich tygodniach ciąży przeprowadza się badanie krwi w kierunku żółtaczki zakaźnej typu B. Jeśli okaże się, że matka jest nosicielką wirusa, dziecku trzeba zaraz po urodzeniu podać immunoglobulinę, by nie doszło do uszkodzenia wątroby. Personel szpitala musi natomiast zachować szczególną ostrożność podczas zabiegów, którym poddaje matkę, by uniknąć zakażenia