cos czuje ze bedziesz nastepnaschylałam się i poczyłam coś...
poszłam do łazienki a tak niespodzianka
ale za cholere nie ma krwi

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
cos czuje ze bedziesz nastepnaschylałam się i poczyłam coś...
schylałam się i poczyłam coś...
Ze mnie cały czas śluz się wydobywa... ale mleczno-żółty...schylałam się i poczyłam coś...
Ze mnie cały czas śluz się wydobywa... ale mleczno-żółty...
ja jak wejde szybko po schodach na góre, albo inaczej sie zmęcze to też czuje że coś mi "pociekło" hhe, no ale u mnie to na szczęście nic czopowatego, tylko tak ma być![]()
ale to nie saczace sie wody??wlansie zauwazylam u siebie tez ze przy wysilku duzo wylatuje ze mnie... jkak wejde do mamy na 4pietro to nie dosc ze zadyszka taka jakbym miala zaraz sie przewrocic i nogi cale drza.. to mimo wszystko ten wodny zluz przemacza moja wkladke!!!ehhhh
nie moge sie doczekac nowych dzidziulkow, tylko patrzec a forum zamieni sie w dyskusje o kolorze kupek i odbijaniu :-)heheh dziewczynki ida na calego ten tydzien pelen niespodzianek:-) zobaczymy co bedzie w przyszlym:-)
znioslas czopek?ale to ni cholery nie było wodne
galaretka![]()
ale to nie saczace sie wody??