reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2009

Nareszcie nadrobiłam!
monia to niezła figlarka z Twojej Hani, oby już tak cały czas siedziala główką w dół.
maarta100 mam nadzieję, że ból zęba trochę zelżał.
wika właśnie dzisiaj mama mi mówiła o tym przypadku świńskiej grypy na Staszica. Zobaczymy jak się dalej syt. rozwinie.
Anoola ja bym podjechała na IP. A z Bartkiem to czas pokaże. Oboje jesteście dorośli i musicie wspólnie rozwiązywać Wasze problemy, szkoda że Wasi rodzice tego nie pojmują. Trzymaj się dzielnie.
Ja bym mogła urodzić jutro, bo niedziela z różnych względów nie bardzo mi odpowiada. A dzisiaj to by teściowa miała niezły prezent, bo ma dzisiaj urodziny, ale raczej dzisiaj nic nie będzie.
Ten olej rycynowy to chyba bardziej działa przeczyszczająco niż przyśpieszająco.

reklama
ale to ni cholery nie było wodne
galaretka:tak:

Czyli cos zaczyna sie dziac;-)no ale taki stan moze jeszcze potrwac.

ja sie nie moge doczekaqc az dziewczyny wstawia fotki mlauchow:-)
a nie wiecie czy Asia wyszla ze spzitala??

Ja tez czekam na fotki:tak:

a po czopku to juz szybka akcja jest? czy to tylko taki zapowiadacz ? :eek:

Roznie bywa:tak:czasami od razu czasami trzeba czekac.

tego sie wlasnie boje...
na co mi to bylo..
ze mnie postawili przed wyborem ..
Bartek kontra rodzice?..
pewnie glupio zrobilam.. ale wrocilam do Bartka..
kocham go.. i wiem ze jesli zostanie sami ze swoimi problemami bez wtracania sie innych to sie nam ułoży..
w koncu laczy nas dziecko..
było tak pieknie dopoki sie mi nie poprawily stosunki z rodzicami...

Wspolczuje ale moim zdaniem nie mozesz za wszystko winic rodzicow:no:przeciez oni chca dobrze dla ciebie i wcale sie nie dziwie ze nie sa zadowoleni ze wrocilas do Bartka:tak:dla mnie nie jest normalne to ze bije sie kobiete w ciazy:no:i chyba zadna matka nie chce tego dla swojej corki:no:

Olej rycynowy jako alternatywa na lewatywę, jest to jakiś sposób:)
A może któraś z Was tak nieśmiało przepowie mi poród na najbliższe dni? Według daty jestem następna po luuuźnej i Natalce a razem z korą30.

Czyli cos zaczyna sie dziac;-)no ale taki stan moze jeszcze potrwac.

Ja tez czekam na fotki:tak:

Roznie bywa:tak:czasami od razu czasami trzeba czekac.

Wspolczuje ale moim zdaniem nie mozesz za wszystko winic rodzicow:no:przeciez oni chca dobrze dla ciebie i wcale sie nie dziwie ze nie sa zadowoleni ze wrocilas do Bartka:tak:dla mnie nie jest normalne to ze bije sie kobiete w ciazy:no:i chyba zadna matka nie chce tego dla swojej corki:no:
ojej ja nie wiedzialam ze Bartek ...
eh i po co sie glupia odzywam jak nie wiem wszystkiego
ciezki orzech ma nasza Anoolka :-(

Olej rycynowy jako alternatywa na lewatywę, jest to jakiś sposób:)
A może któraś z Was tak nieśmiało przepowie mi poród na najbliższe dni? Według daty jestem następna po luuuźnej i Natalce a razem z korą30.
ja bym powiedziala, ze do tygodnia ;-)

a mnie Kasia limerick przeskoczyla i to z SN... nie moge sie doczekac na swoja kolej

reklama
Czesc dziewczynki!! podczytuje was caly czas ale jakos weny do napisania nie bylo.... ale jak piszecie o tej rycynie to mi sie przypomnialo jak podczytywalam albo wrzesniowki albo pazdziernik -opowiesci z porodowek to laska pisala,ze probowala ja i jej pomoglo wiec poleca:tak::tak:

Do góry