reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2009

Olej rycynowy jako alternatywa na lewatywę, jest to jakiś sposób:)
A może któraś z Was tak nieśmiało przepowie mi poród na najbliższe dni? Według daty jestem następna po luuuźnej i Natalce a razem z korą30.

Zawsze możesz być PRZED NAMI:-D

Idę masę robić do ciasta..
Natalka Ty też robisz?

reklama
Ojeju ale sie tu dzialo a mnie 2 dni nie bylo nawet nie moge dzis zaczac nadrabiac wczoraj wrocilam ze swinoujscia wieczorem a dzis od rana sprzatam i gotuje bo jutro tesciuowie przyjezdzaja wiec bede nadrabiala dopiero w niedziele weszlam tylko na gratulacje i dowiedzialam co sie tu kurn dzieje ale sie ciesze tyle bobaskow juz mamy!!!!!!!!!!!!!!Super super wzruszylam sie i ide dalej robic a nadrabiac bede powolutku tesknie za Wami:) Moja podroz przebiegla spokojnie biore dalej te tabsy na nadcisnienie ale czuje sie dobrze mialam badanie na gbs wyszlo ujemne na szczescie i tyle nowinek zdrowka wszystkim zycze troche moze nadrobie poki nie ma mojego bo wyslalam go na zakupy buziaki:)

Ojeju ale sie tu dzialo a mnie 2 dni nie bylo nawet nie moge dzis zaczac nadrabiac wczoraj wrocilam ze swinoujscia wieczorem a dzis od rana sprzatam i gotuje bo jutro tesciuowie przyjezdzaja wiec bede nadrabiala dopiero w niedziele weszlam tylko na gratulacje i dowiedzialam co sie tu kurn dzieje ale sie ciesze tyle bobaskow juz mamy!!!!!!!!!!!!!!Super super wzruszylam sie i ide dalej robic a nadrabiac bede powolutku tesknie za Wami:) Moja podroz przebiegla spokojnie biore dalej te tabsy na nadcisnienie ale czuje sie dobrze mialam badanie na gbs wyszlo ujemne na szczescie i tyle nowinek zdrowka wszystkim zycze troche moze nadrobie poki nie ma mojego bo wyslalam go na zakupy buziaki:)
ooo Karnitynka no nareszcie :)

Aaaa juz pewnie myslalas ze urodzilam hihi nie nie ja sie jeszcze trzymam ginka powiedziala ze moje niby stawianie sie brzucha to wzdecie ehh niech jej bedzie ja sie tam czuje ok;)

A na powitanie tesciow robie karokowe z piekarnika Od Mei ( mam nadzieje ze dobrze odmienilam hihi ) salatke od Cherie, tradycyjne jaja w majonezie, białą no i to ciacho Ciasto czekoladowe - Ciasto, czekoladowe o ile mi T znajdzie krowki bo juz z 5 razy dzwonil ze nie moze znalesc haha kochany jest napracowal sie od rana ze hej a teraz lata po sklepach a co:)
nie za dobrze z Toba maja ? :-) mniam

Jakos chyba dam rade najwyzej cos przypale hihi bylam w niemczech bo ze swinoujscia to autem 5 minut i nakupilam slodyczy ale sie objadlam hihi no i plynow nakupilam proszkow balsamow bo zamowien troche bylo:) Wlasnie moj T dzwonil napisalam mu szczypiorem -2 pęczki a on do mnie co to jest szczypiorek z paczki hehe bo nie moze znalesc juz widze co on mi z tej listy przyniesie pewnie polowe nie to co chcialam ale coz wole to niz spedzic 2 godziny w realu.

reklama
Do góry